fredag 28. mai 2010

Barnerom


Her blir det visst fredagsinnlegg for tiden. Nå begynner barnerommet til minstemollien så smått å ta form! Det er ikke helt ferdig enda da, men nå det er i hvertfall ikke bare pappesker og rot lenger! Molliemannen og undertegnede har tapetsert *stolt* og det var faktisk både ganske enkelt og ganske gøy. Molliemannen er heldigvis av den pirkete sorten, som bruker vater, målebånd, vinkel, følger oppskrifter nøye og planlegger på forhånd, så i kombinasjon med slumsete-slurvete Mollie blir det akkurat passe bra. Minstemollien har foreløpig fått et plansjebilde over senga, en liten lekekjøkkenkrok (som nok blir hyppig besøkt av storebror) og et lite bord med stoler. Ja, og en tavle til å tegne på. Den fant jeg på loppis og trodde ved første øyekast den var gammel, men snudde den og så et IKEA-klistremerke på baksiden....alltid en skuffelse, men den er jo fin da. Syns tavlen og det gamle teakbordet passet ganske fint sammen med tapeten. Så nå er det one down (barnerom), one to go! Ha en fin fredag!

6 kommentarer:

 1. For en koselig blogg du har! E så kjekt å¨oppdage nye blogger som e kjekke å se på:)

  Barnerommetva kjempefint!Like den tapeten så godt, har planer om å ha den på snuppa sitt rom også.
  Ha en fin fredag.

  SvarSlett
 2. Heisann! Kom nettopp over bloggen din, og her var det mye fint:) Kjempekult barnerom, liker måten du kombinerer møbler fra ulike stilepoker. Ha en riktig god helg.

  SvarSlett
 3. Hei vennen:)
  Så fint det blir!! Tapeten ble knallbra og passer så fint til bord, stoler og tavle! Skapet og komfyren ble så nydelig! Og den flotte vogna da! Hvor har du fått tak i den?
  Dere har fått en flott uteplass også ser jeg! Nå gleder jeg meg til å få sett dette i virkeligheten men som du vet så må smertene her i huset avta før jeg kommer meg ut:) Takk for støtte og råd til mannen!!! Ha en fin helg!

  SvarSlett
 4. Flott blogg, her inne kunne jeg kose meg lenge! Følger deg videre, og stikker innom snart igjen.
  Nydelig tapet på barnerommet, by the way! Love it!
  God helg til deg!
  LenaE

  SvarSlett
 5. Hei!Tapeten er fantastisk!Ferm Living altså!Barnerommet er kjempefint, alle detaljene går så godt i hop!Det er så artig når du lager innlegg, for det er bestandig så fint.Den tapetsettekassen gjør seg virkelig på et barnerom!Heldige barn altså.Skulle gjerne hatt et sånt rom selv jeg.Ha en finfin søndagskveld!

  SvarSlett
 6. veldig fint!!! digget tapeten. så bra du skrev kommentar hos meg så jeg fant denne fine bloggen din!:-) fin helg til deg!

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)