fredag 30. juli 2010

To elefanter kom marsjerende
...og gjorde et litt kjedelig IKEA-skap morsommere! Elefantene er klipt ut av retrotapet og limt på dørene. Dette var gøy og veldig enkelt! Sånne store tapetdyr man får kjøpt for eksempel på en gul knapp er jo så veldig svære (og dyre), så jeg tenkte det var like greit å lage noen selv. Nå har jeg bestilt mer tapet fra retrovilla, må lage fler av disse ;-)


.....og her kommer et bilde av de superfine tapetene som kom i posten allerede i dag! Wow, gleder meg til å bruke dem! Vet ikke helt hvordan enda, men skal nok finne på noe...Håper alle får en fin fredagskveld, vi har barnevakt og bord på byens beste sushirestaurant, tjohoooo!

9 kommentarer:

 1. Knallfine!
  Hvordan har du tegnet dem? Ikke på frihånd vel...eller? Vi sees på onsdag så da må jeg få tips:)Og fantastiske tapeter, alle sammen!!!

  SvarSlett
 2. Frihånd! På en måte.......Så på noen kort med elefantfigurer jeg hadde fra før, og tegnet i vei (ikke så vanskelig asså, er jo bare grove konturer lissom). Gleeeeeeeder meg til bloggtreff :-D Tapetene er allerede klistret opp på en rekke forskjellige plasser, knis!

  SvarSlett
 3. Ojoj, knallfine elefanter som kom marsjerende der!For en rålekker tapet! Og de andre tapetene også, snaskens saker altså.Blir artig å se hva slags prosjekter du bruker dem til!Ser frem til i morgen, det blir artig å treffe deg:)Ha en finfin kveld!

  SvarSlett
 4. Så utrolig fine tapeter! Ble kjempestilig det du hadde tapetsert! Kan jeg spørre hvor du har bestilt dem? :)

  Slenger meg på som følger på bloggen din! Ta gjerne en kikk innom min også, hvis du vil!

  Klem fra meg!

  SvarSlett
 5. Sheneligans: Takk! Tapetene er bestilt på retrovilla.dk. Veldig greit å handle der, går raskt og de er veldig hyggelige og rimelige. Var innom den knallfine og kule bloggen din, følger right back attcha ;-)

  SvarSlett
 6. Aaah! Har vært på Retrovilla og sikla en del ganger! Hehe. Må bestille der en dag jeg også. ;) Synes stolen du hadde tapetsert ble knallfin, synes den lillafargen er så nydelig! :) Så bra at du vil være følger hos meg også! :)

  SvarSlett
 7. Hei, og takk for i går:)La merke til bildene langs kanten her, det ble kjempefint!Veldig fine bilder:)Det bildet med Ferm-tapeten på er rålekkert!Og pianoet da, jeg synes det er kjempefint jeg!Litt mørkere i treet enn mitt, noe jeg savner her hos oss.Har faktisk lurt på om jeg skulle beiset mitt, men så slår jeg det fra meg for jeg er for lat.Håper det har fikset seg med bildefunksjonen din:)God natt herfra, skal køye snart for jeg har en aldri så liten skallebank som har ligget og murret i hele dag:)

  SvarSlett
 8. tjoho! WOWOWOWOW! dette var inspirasjonsKICK. lekkert, herlig og vakkert. ber ikke om mer på en fredagskveld. håper kvelden var bra:)

  SvarSlett
 9. Kjempefine elefantar - i ein koseleg blogg!

  Ha ein fin lørdag!

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)