søndag 7. november 2010

Før og etter

Minstemollien har fått nytt klesskap på rommet sitt.FØRDette skapet kjøpte jeg på loppis for noen uker siden. Fint skap, men kanskje litt mørkt.
Etter tre strøk med hvitmaling ble det litt lysere og passer litt bedre inn på et barnerom.
ETTER (åh endelig klarte jeg å ta bilder av begge!)

(Litt dårlig fotolys har det blitt nå i november ser jeg.....)
Hyllene inni skapet ble tapetsert med.....guess what: (drum roll) retrotapetDisse hyllene ble tapetsert med en ivrig Minstemollie tassende rundt, heldigvis klarte jeg å holde ham unna bøtta med tapetlim. Sånn blir det når man har en tålmodighet på størrelse med en ert og bare måååååå tapetsere ferdig kl 09 på en søndagsmorgen.
Likte så godt denne kanten rundt på skapet. Syns den kom enda bedre fram med hvitmaling på.


Gul loppislampe på skapet, som snart skal taes i bruk,  for nå har jeg faktisk lært meg å bytte støpsel fra jordet til ujordet eller fra ujordet til jordet (jeg passer selvfølgelig nøye på å ikke bruke disse betegnelsene høyt når jeg skal kjøpe støpsel i butikken for da å avsløre min uvitenhet, jeg mumler bare noe om "sånn jordet.......ujordet" og smiler mens jeg håper de finner fram riktig sort til meg. Når jeg tenker meg om er jeg vel ikke helt sikker på om det heter støpsel heller).


Ønsker dere alle en fiiiiin kveld! Tusen takk til dere som legger igjen de søteste kommentarer til meg, det er så innmari koselig :-)

Hilsen fra Mollie

14 kommentarer:

 1. Kjempefint skap. Og tøft tapet. Kjekt med fornying av gamle møbel.

  SvarSlett
 2. For et herlig skap! God du som gidder å male. Jeg har sett mine begrensninger der. Eller rettere sagt vilje....
  Herlige loppefunn du har gjort forresten. Den gule lampa var smashing!

  SvarSlett
 3. Så fint det ble a Mollie!Skapet var jo fint fra før, men ENDA finere hvitmalt:)Den der grønne blomstertapeten inni gjør seg virkelig inni et hvitt skap synes jeg!
  Ha en kjempefin søndag da!

  SvarSlett
 4. Skapet var supersjarmerende. Lurt å male det hvitt, det var rett og slett nydelig! Måtte smile da jeg leste om tålmodigheten din, har visst samme type tålmodighet jeg også. Kan ikke være mye større enn enn ert iallefall ;-) Fin ny uke ønskes deg!

  SvarSlett
 5. Så utrolig fint skap! Liker lampa også, og digger "pågangsviljen" din hehe! Fortsatt fin søndag til deg :)

  SvarSlett
 6. ble helt nydelig jo ! Du kan det !
  Jeg har akk fått tak i ett likt skap til minsten vår og og skal male det i en lys lys grønn farge siden jeg har så mye hvitt fra før.
  Ta gjerne en titt på loppeskapet.

  SvarSlett
 7. Nyydelig skap! Og jeg er helt enig..har sett det på skapene jeg har malt fra mørkt til lys..Detaljer og utskjæringer kommer mye mer fram etter makeoveren:)Tapeten var prikken over i`en:)
  Kjenner meg igjen..når jeg først er i gang med et prosjekt får jeg ikke ro i sjelen før jeg er ferdig..hehe.
  God senkveld til deg Mollien

  SvarSlett
 8. Så fiiint det ble :) Helt nydelig.

  Marit

  SvarSlett
 9. Det ble utrolig flott! FInt tapet du har brukt inni.
  FLott møbel til ting og tang på barnerommet!

  SvarSlett
 10. Vakkert, vakkert møbel! Så dyktig du er. Jeg finner masse inspirasjon i din blogg! Herlig!

  Jeg har ett innlegg i min blogg i dag, som jeg trenger noen råd og tanker rundt. Om du kunne tenke deg å ta turen innom og legge igjen ett par ord, så hadde jeg blitt veldig, veldig glad.

  Alle tanker og råd blir satt stor pris på!

  :)

  Ha en fin dag!
  Klem fra An-Magritt

  SvarSlett
 11. Finfint skap! Hvitmaling og retrotapet, det kan forvandle gråstein til gull! Bladde meg nedover noen innlegg her i samme slengen, og siden jeg så sjelden får mulighet til å komme med råd til flinke bloggedamer, griper jeg begjærlig sjansen når jeg ser den, selv om du sikkert har fått både i pose og spann, og kanskje allerede kjøpt og montert hjul på kassen din...
  ...men hvis IKKE, og du fortsatt befinner deg i den ytterste uvitenhet, har de altså hjul på Ikea! De ruller også veldig godt, min bruskasse spinner bortover gulvet bare man snubler pittelitt i den.
  Ta-daaaa, råd avlevert!

  SvarSlett
 12. Så fint det ble!!
  Skapet ble enda finere i hvitt! Det hadde et godt utgangspunkt og rommer jo ganske mye:) Tapeten du valgte inni passet veldig godt:)
  Kuul lampe også!
  Takk for din søte kommentar til innlegget om senga som er på plass:)

  SvarSlett
 13. Jeg synes også disse skapene blir finere når de blir hvite og dekoren kommer frem. Likte det veldig godt. Bra jobba :)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)