torsdag 16. desember 2010

Førjul i Molliehuset

Heisan, det var det visst gått over en uke siden sist og det nærmer seg jul med stormskritt. Her er noen glimt fra Molliehuset i førjulstida....vi gleder oss, spesielt Storebror som spør hver dag "mamma, hvor lenge er det til jul?" Han har så store forventninger til hele dette julegildet at det nesten blir litt mye for ham, stakkar.

Her kommer tre stakkarer som også hadde noen forventninger. Om å få lov til å henge som pynt på et juletre, og ikke på vent i julekorthylla i gangen. Vi mangler da bare et juletre. Når kjøper man juletre egentlig? Er det litt for tidlig å kjøpe allerede nå kanskje? (Medfødt utålmodighet sprer seg til alle felt, også juletrekjøping) Har de kveldsåpent på sånne juletreutsalg...? Vil ha juletre nåååå ;-)


All dressed up and nowhere to go

Juletre som venter på et juletre
En liten fugl venter også på plass i treet. Uff, den ble visst utsatt for litt sterk blitslys sånn på kveldinga ser jeg. Sånn går det når man tar bilder seint på kvelden uten dagslys (se Medfødt Utålmodighet over)
Storebror korter ned ventetida med Mollies hjemmelagde julekalender. Og se, den er halvtom for gaver allerede! Det er kort tid tid igjen til jul nå asså!
Men så er det mye tid til kveldskos med lyslykter og fyr på peisen for tida da, det er kjempekoselig! PS: Vi var på julemarkedet på Folkemuseet i helga, og det anbefales for å få litt julestemning. Det arrangeres to helger i desember hvert år, så vet dere det dere som er i nærheten av Oslo. Der er det nisse, kanefart, glaserte epler og masse fin hjemmelaget julepynt og annet dill.
Håper dere som er innom har en ganske rolig og lite stressende førjulstid!

Juletreklem fra Mollie

4 kommentarer:

 1. Så mye fint julepynt! Ønsker deg en fin dag!!

  SvarSlett
 2. Blir så glad når jeg ser at du har oppdatert bloggen din :)
  Kjempefin pynt! "Juletre som venter på juletre" var morsomt, hihi.
  Har ikke peiling på når man kjøper juletrær, her hogger vi selv, men det bær vel være inne til lillejulaften, da det skal pyntes..i hvertall har mange det som tradisjon :)

  Fin førjulstid til deg!
  For min del kunne det vært enda litt lengre igjen til jul, er litt seint ute med gaveinnkjøp, som vanlig, hehe.

  Klem fra Stine

  SvarSlett
 3. Hei på deg.
  Så fine ting å henge på juletreet - likte spesielt all dressed up and nowhere to go :)
  Har også noen barn her som venter...spennende denne adventstiden. Og lun og god.
  Ha ei fin førjulstid.

  Marit

  SvarSlett
 4. sø gøy pynt!!
  vi kjøper forhåpentligvis tre imorgen. vi er liksom klar for å pynte treet nå. synes det er kjekt å ha det litt lenger enn en uke i hus... ingen vits i å vente på morroa;)
  ha gode dager
  klem kristina

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)