lørdag 8. januar 2011

Fine januarJanuar er en fin måned på mange måter. Alt nullstilles og man starter liksom på nytt igjen. Jula er ryddet helt ut her i huset og det er litt deilig. Ute er det utrolig fint om dagen! Masse snø, lyst og kaldt.  
Her er det stakkars oliventreet mitt, litt stivfrossent har det nok blitt i løpet av vinteren. Det skal visstnok tåle minus 15, men det har jo faktisk vært en god del kaldere enn det denne vinteren.  Vi får se om det fortsatt lever når våren kommer.


Det lekes med julegavene om dagen. Vi fikk så mange fine ting i år! Blant annet flere skikkelig søte og solide treleker. Denne gyngehesten ble veldig populær! Hiiiii!
Tretog er en sikker slager hos en liten gutt 

Her på Østlandet laver snøen ned! Nå er det vel bare å komme seg ut på ski eller akebrett tror jeg. 


Ønsker dem som er innom en strålende vinterhelg!

klem fra Mollie

11 kommentarer:

 1. Tusen tuuusen takk for oppmuntrende og koselig ord inne hos meg.
  Blir sååå glad skal du vite :)
  Vakkert oliventre du har..De har jeg akdri fått til desverre,så gav opp da nr 2 havnet i søppela*ler*

  ..Her SNØR det masse.. Strax ut med Wilma. Lille Wilma.. Som drukner i snøfondene utenfor..*knis*

  SvarSlett
 2. Heisann Mollie:)
  Januar altså.Gotta love it.Jeg digger å hive ut jula og starte på ny frisk.Det er jo ikke så ofte man får lov til å starte sånn med blanke ark og nytt mot liksom.Nytter ikke å prøve sånt i september, det faller til bakken som en våt klut.Jeg har ingen nyttårsforsetter, i hvert fall ingen som jeg har sagt høyt.Da blir det enklere.
  Spennende med oliventreet, hold oss oppdatert.Jeg har lurt på å anskaffe et sånt, for jeg synes de er så fine.Men jeg har hørt at de kan være litt humørsyke.Jeg orker ikke sånne primadonnaplanter som krever masse oppmerksomhet og spesialbehandling.
  Så fine leker gutta fikk til jul!Herlig gyngehest, herlig tog:)
  Ha en strålende lørdagskveld!

  SvarSlett
 3. Hei du!
  Godt nytt år!!! Og tusen takk for herlig julekort! Vi har en nyttårsforsett og det er å lage sånne kort neste år:) Vi tenker på det hvert år men tenker bare...Men det er jo så koselig å få bilde av dere så nå skal vi skjerpe oss altså:)
  Jeg har ikke vært mye i bloggverden i det siste og ser at du har lagd flere innlegg uten at jeg har kommentert...Den fuglen var veldig søt, og sånn lyslenke vil jeg også ha! Og så fine julegaver da! Vi snakket akkurat om at det bare er trelekene her i huset som holder. Plastikklekene blir desverre fort ødelagt og ikke er de like fine heller da synes mamma'n:)
  Ha en fin lørdagskveld og hils mannen!
  Forresten, hva med et innlegg om sopp-puta på eldstemann sitt rom? Og kanskje ugle-puta også? Jeg liker dem, de er supersjarmerende!! He he:) Klem

  SvarSlett
 4. Så fine bilder du viser fram!!
  Skikkelig fint oliventre i kul rustikk bøtte :)

  Vinteren er utrolig vakker!!!

  Klemmer fra Stine

  SvarSlett
 5. wao!! Absolutt en blogg for meg dette!! Prøver å tøffe meg med litt retro- men trenger inspirasjon! Her var det mye av det ser jeg - kjekt du la igjen et spor av deg hos meg :) Likte ideen om retrotapet i de hyllene som - ja- er kjøpt på søstrene grene;) Må du tapetsere rett på veggen da kansje? Lurt:)

  Kjempefin gyngehest!! Go søndag!

  SvarSlett
 6. Men hvor får du tak i de fine tapetrullene?

  SvarSlett
 7. Hei Sandra! Tapetene er fra retrovilla.dk. De har utrolig mye fint :-)

  SvarSlett
 8. For en FABELAKTIG fin gyngehest!!!

  SvarSlett
 9. Hei!
  Tusen takk for koselige ord hos meg!!! Kjempe fin blogg du har da, har nok ikke vært her før men kommer garantert igjen!
  Kjempe kjekt med treleker, finnes nok av de blinkende og ulene plastikk lekene:))
  Ha en fin søndag!
  Klem!

  SvarSlett
 10. Heisan Mollie
  Godt nytt år til deg!
  Jeg elsker januar, føler det går mot vår og lyse dager! Denne nullstillngsfølelsen liker jeg veldig godt.
  Fine julegavetreleker. Må si jeg er mest begeistret for gode gamle treleker.
  Og så liker ejg så godt den store rause krukka på utsiden. Innbiller meg den er fra House Doctor og jeg skulle gjerne hatt maken her.
  Ha en glad søndag!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 11. Hei Mollie.

  Takk for koselig kommentar inne hos meg. Bjørke telysholderne er kjøpt her i Kristiansand på Milla Butiq (hehe vet ikke om jeg har stavet rett), men den heter hvertfall Milla.

  Oliventrærne mine har flyttet inn for vinteren. De ser ut til å tåle den tørre luften men det blir godt for dem å komme ut til våren igjen.

  Ha en fin søndag.

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)