onsdag 12. januar 2011

Mollies IITusen takk for alle søte, gode kommentarer på mitt forrige innlegg! Det var så kooooselig og jeg ble så glad at jeg bestemte meg for å kline til og legge inn et rom til i NIBs morsomme barneromsutfordring hehe.....(Mollie er visst en sucker for skryt) Her kommer noen bilder fra Storebrors rom.
Storebrors "sovehule".....til tross for at det er ganske så hyggelig inne i denne sovekroken foretrekker han å tusle inn i sengen til Molliemamma og Molliepappa stort sett hver eneste natt. Koselig er det jo, selv om det går litt utover nattesøvnen til tider. Lappeteppet og noen av putene (de skeive av dem) er hjemmesydd, teppet tok omtrent et halvår å få somlet ferdig ;-)
I den ene enden av sovehulen er denne settekassa. Storebror har kommet i den alderen hvor han har liker små figurer. For den observante er det et gammelt bilde av Mollie og mannen som kysser på en benk på toppen av settekassa....Benken stod i en park og hadde et skilt som sa "kjærlighetsbenken" så da var det jo bare å sette seg ned og kysse i vei :-)
I den andre enden av senga er det ei lita hylle med plass til små drager, riddere og slott...og masse annet skrimmel og skrammel.Et lite skap med plass til bøker og litt forskjellig småtteri. Den blå kassa er full av utkledningstøy. Globusen fikk jeg av onkelen min da jeg var på besøk hos ham nå i jula, hurra! Har ønsket meg en sånn gammel globus lenge.
Tapet fra Ferm Living, lampe fra IKEA, kurv av resirkulert reklame fra Søstrene Grene

Hjemmelaget legohylle
Globusen er gammelt og velbrukt og man kan såvidt skimte reiseruta som onkelen min tegnet på med rød tusj fra da han var med på seiltur i Karibien!

Takk for besøket!


Ha en strålende kveld alle som er innom, klem fra Mollie

16 kommentarer:

 1. Kjempefint dette også!!
  ELSKER Tiny Train tapeten :)

  SvarSlett
 2. Superfint rom med mange fine farger! Jeg ønsket meg en sovehule da jeg var liten. :)

  SvarSlett
 3. Du er kanskje en sucker for skryt, men jeg er en sucker for sopper! Fantastisk hjemmemekka sopp-pute!! Super ide med den legohylla også! Du er og blir et geni:)

  SvarSlett
 4. Skryt er stas det!
  Og skryt får man når man lager såååå fine rom :D
  Superkoselig sovehule!

  Ha en finfin kveld da :)
  Klem!
  Amalie

  SvarSlett
 5. Klart du får masse skryt for de herlige bildene! Kjempefint dette rommet også! Det lille skapet med globusen var superfint synes jeg!

  SvarSlett
 6. Så fint rom! Likte så godt lappeteppet jeg :) Har faktisk sydd et med mange av de samme stoffene i, og det venter ennå på å bli ferdig montert...

  SvarSlett
 7. Du får ein ordlaus skryt av meg, for eg finn ikkje ord som uttrykker begeistringa mi! Superdupert og inspirerande rom!

  SvarSlett
 8. Nydelige farger og detaljer. Så fin tapet.
  -Cecilie

  SvarSlett
 9. Tusen takk for skryt! Skryt er gøy..man vokser på skryt:D
  Den hulen så spennende ut..Masse fine puter:) Og den globusen..I Like!
  Lykke til med begge rom vennen.
  Og, ja..jeg synes origami er kjempegøy! Ta en titt under kreative syslerier inne hos meg, så finner du mer:)
  Klem fra meg

  SvarSlett
 10. Ojojoj - her må jeg følge med litt nærmere :-)

  SvarSlett
 11. Jeg sier bare WOW!! Så DYKTIG du er! Du fortjener all den skryt du kan få!

  SvarSlett
 12. Så gøyal sovehule! DET hadde jammen eg likt! Og nydelege fargar, sjef tapet+++ Du er flink!

  Klem

  SvarSlett
 13. så stilig dette var!
  masse gøy:P

  SvarSlett
 14. Bravo, c'est très réussi !
  Belle soirée à bientôt :)

  SvarSlett
 15. Å ja! Berre gå innom linkane i innlegget, så kjem du til butikkane:-) God helg til deg òg! Eg har jobbehelg igjen - men fysst ein herleg fredagskveld!

  Klem

  SvarSlett
 16. Oh my God, dette er det kuuuleste barnerommet jeg har sett!! Jeg megadigger!! Ønsker meg slikt rom til meg selv jeg... Hihi... Vel, du tjente deg akkurat en ny følger!! <3

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)