søndag 30. januar 2011

Og vinnerne er......

Her i huset har det vært trekning av Give Away i kveld! Siden det var så utrolig mange deltakere i konkurransen lurte vi litt på hvordan vi skulle gjennomføre trekninga. Molliemannen engasjerte seg, men siden hans matematisk anlagte hjerne beskrev litt for kompliserte forløp for Mollie slo hun til med gammelmetoden. Vi skriver på lapper.
Lappene ble klippet pent opp i strimler. Her slår Mollies lette tvangsnevrose inn. Det må være ordentlig.
Her ligger de alle oppi bollen. Så hentes det inn trekningsekspertise.

Storebror trår til med en hjelpende hånd. Han forklares at han nå skal få den ærefulle oppgaven å trekke en vinner i mammas lotteri. Han er veldig opptatt av å vinne for tida og vil helst vinne dette litt rare lotteriet selv. Han får en lakrisbåt som takk, roper "YESS! pappa jeg vant konkurranse!" og løper fornøyd avgårde. Grei gutt (og bittelitt lettlurt).

Og vinneren er:

Den heldige vinneren er retroknappen. Bak dette fine bloggnavnet skjuler det seg en svensk frøken, med en fin blogg. Hun ønsket seg det blå og det gule stoffet og det kommer i posten til henne så snart hun sender adressen sin :-) GRATULERER!!

Og så var det trøstepremie, som da er det rosa stoffet. Og det ble:


Det er bloggeren kavatglas. Også her er det en svensk jente! Så da blir det en pakke rosa elefantstoff i svensk postgang også. Send meg adressen din, kavatglas!Til slutt vil jeg si tusen takk igjen til alle som deltok i Give Awayen! Ha en superfin søndagskveld

5 kommentarer:

 1. Grattis till vinnarna och tack för tävlingen :)

  /F

  SvarSlett
 2. Eg seier det same som Frøken Eko!

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye til vinnerne :-) Det er gøy med konkurranser!

  SvarSlett
 4. Aaaaw, søteste trekkehånda!

  SvarSlett
 5. Hallais!
  Nå har jeg blogget for lite, jeg visste ikke at du hadde laget give away en gang jeg!Atte, jeg skulle jo ha vært med!I det siste har jeg liksom bare slengt inn noen innlegg i ny og nè, men ikke fått tid til å surfe rundt på blogger.Nå skal det bli andre boller, og aller først skal jeg lese de siste innleggene dine!
  Grattis til deg som kom med i NIB-galleriet med fine barnerommet, det var vel fortjent!Synes du burde vært med i finalen også, men men.
  Jup, da skal jeg surfe videre - ha en finfin tirsdag!!!

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)