søndag 27. mars 2011

Bloggklassiker og rusten loppefot


 Denne vimpelrekken fikk jeg sydd meg i dag! En aldri så liten bloggklassiker må jo snart kunne kalle slike vimpelrekker. Jeg tenker jo inne i mitt hode at alle i hele verden antakeligvis ønsker seg sånne, men jeg skjønner jo at dette nok egentlig dreier seg om en litt mindre andel av befolkningen. Det er rart hvor "blind" man blir i forhold til sine egne interessefelt, og hvor fort man glemmer at fascinasjonen for hjemmesydde vimpelrekker kanskje fremstår en smule underlig for de fleste utenforstående. Nonetheless, me like!


 Jeg rakk nemlig en rask tur innom Blafrebutikken på Ekeberg og sikret meg litt mer stoff! Yum! 


Var også på loppis for første gang denne sesongen. Merket at jeg var litt rusten i loppefoten og virret egentlig bare rundt uten å finne så mye. Mye skrot var det og syns jeg. 
Noe av skrotet som ble mitt til odel og eie denne vårdagen. En IKEA minikommode - ikke akkurat superspennende - men håper den kan bli kul med litt snasent papir og litt hvitmaling. Og kommoden skal bli nattbord til Minstemollien. Planlegger å male den hvit og en skuff i hver sin farge. Prutet den ned til 60 spenn!

Håper dere får en avslappende søndagskveld og at uka blir god! Mollieklem

11 kommentarer:

 1. Det lyder bare som en rigtig fin dag!
  Jeg håber du har fået min pakke?

  SvarSlett
 2. Se der ja, ser at du også har vært på loppis, Hasle eller?? Me too :) Kanskje jeg så deg der i folkehavet?! Alt for mye folk!!! Men så du den hvite kommoden inne i det store møbelrommet? Noe så nydelig! Var selvfølgelig solgt før jeg oppdaget den!

  Klem fra Stine

  SvarSlett
 3. Nydelig stoffsammensetning i vimpelrekka! :)

  SvarSlett
 4. Jättefina vimplar!! Jag är väldigt sugen på det där tyget från Blafre men har inte köpt det ännu. Snart så... :-)

  SvarSlett
 5. Den kommoden kommer til å bli fin! Jeg er på jakt etter en høy teakkommode med mange skuffer å male i forskjellige farger, gleder meg til loppis:) ..som er to uker unna her jeg bor:(
  Også var det veldig fint Blafrestoff altså.

  Klem Ingrid

  SvarSlett
 6. Åååh, gleder meg til loppesesongen starter! Synes tingene du fant var fine, akkurat noe slikt jeg er på jakt etter også!

  SvarSlett
 7. ja, det er jo nesten ufattelig at ikke alle er like verliebte i vimpelrekker:) Din er råååfin:) Blafrebutikken misunner jeg deg:) Skjønner ikke hvorfor stoffene ikke kan bestilles på nett:)
  Fine kommoder, blir sikkert pimpa opp ja:)

  klem Trine:)

  SvarSlett
 8. Sant det du sier, at man blir litt blind. At det er mange ting som er utrolig fint i mine øyne, men som kanskje bare er helt forferdelig i andres! Hihi

  Anyways.. Fargekoden på den grå veggen er :
  S5502-B , altså det er en gråfarge med mye blått i.
  Den er så fiiiin! Jeg har den på 2 skap, en krakk, veggen på badet og snart ytterdøren uten at det blir for mye siden det er i forskjellige rom. Looove it

  Ha en flott uke!

  -Amalie

  SvarSlett
 9. i would love to have that green furniture!

  SvarSlett
 10. Den kommoden kommer til å bli knallfin! :-)

  SvarSlett
 11. Ser fram emot att se den läckra förvandlingen.

  /Mia :)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)