torsdag 5. mai 2011

Plutselig tilbake!

Heisan, jeg tok visst en aldri liten kjempepause fra bloggen jeg! Det har visst gått mange uker siden sist innlegg. Minst en påske. Det er mye som tar opp tida nå på våren. Dagene er liksom lengre, vi tilbringer lange ettermiddager ute i hagen og på terrassen og det blir mindre tid i sofaen til blogging og avslapning. Jeg har også satt meg som mål å få litt mer orden på hagen i år og det er jaggu ingen liten jobb for en skikkelig hage-ferskis! Vi snakker "ting-skal-plantes-nå-på-våren-ikke-sant?" nivå. Det blir spennende å se resultatet. Jeg drømmer om en frodig og velstelt hage med klatreplanter, japanske kirsebærtrær og avslappende vipping i hammock......det er mulig det blir mer ugressluking og mosefrustrasjon over det hele. Vel, vel. Man må prøve.

Denne søte knaggen fra Pakhuis Oost var blant shoppefunnene

Siden sist har jeg vært så utrolig heldig at jeg har vært på venninnetur til herlige, fine Stockholm! En hel, laaang barnefri helg med ro, søvn, koselig jenteprat, hvitvin, god mat på restaurant og shopping. Slike turer burde selvfølgelig være obligatorisk for alle småslitne tobarnsmødre. En gang i halvåret. Med statsstøtte. 

Kjøkkenstæsj fra Lagerhus i kule mønstre, her et kjøkkenhåndkle
Superbilligkjeden Lagerhus (finnes blant annet også i Gøteborg vet jeg) har ganske mye fint innimellom! Mye plastic-fantastic men også endel artige saker, herlige mønstre og fine fargekomboer. Og billig, billig, billig! 



Falt også litt for disse søte små spurvene -som forøvrig er salt og pepperbøsser (derav hullene i hodet). 

Håper dere har det bra alle sammen, jeg har visst tatt meg en liten pause fra hele bloggeverden også, så nå skal jeg ta meg en runde og titte litt rundt på hva dere har bedrevet tiden med i det siste. Tipper det er mye vårstemning og kule loppisfunn der ute jeg! Ønsker dere en finfin kveld, klem fra Mollie

7 kommentarer:

 1. Velkommen tilbake : )

  Å, som jeg elsker Stockholm og alle prylarna der!!! Jeg tror jeg ville valgt akkurat den byen akkurat nå om jeg så kunne reist hvorsomhelst i verden. Støtter husmorferie med statsstøtte, altså ; D

  SvarSlett
 2. Hei hei Mollie!! Koselig å se deg igjen :)
  Så mye fint du har fått med deg på en herlig tur! Likte knaggen ekstra godt, med herlig farge!!

  Klemmer fra Stine

  SvarSlett
 3. Og der dukket du opp igjen ;). Ja til husmorferier med statsstøtte ;). Vi kunne byttet på Stockholm og København sånn annenhver gang.

  SvarSlett
 4. Så hyggelig å ha deg tilbake! :-)
  Ja, sånne turer burde vært obligatoriske, også for slitne studenter;-)
  Godt å høre du har kost deg, ha en superduper helg!

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 5. Hurra! Du er tilbake :)

  Håper du har hatt en finfin bloggpause, det er jo litt godt det også .

  Misunner deg veldig den jenteturen!! Barnefri en hel helg skjer 2 ganger i året her hos oss, Firmatur-helg og Raumarock. Knis :D Artig, artig!

  Kos deg i hagen! Jeg er også hagefersking, og en hage på 2 mål kan være utfordring!! Glad jeg har en hage-mamma!

  phew, det ble mye skravling fra meg..
  velvel.

  God helg da :)

  -Amalie

  SvarSlett
 6. Aaaaw, søteste små spurvene!! <3

  SvarSlett
 7. Så hyggelig å ha deg tilbake! ha en super dag:) klem

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)