torsdag 30. juni 2011

Girlie

.....heisan, jeg har visst fått litt dilla på rosa ser det ut som ;-) Jeg er liksom ingen rosa person sånn i utgangspunktet. Det er mulig det skyldes årstiden. Eventuelt at jeg er omgitt av tre gutteslamper som ikke akkurat dyrker sine feminine sider, så da får vel jeg dyrke mine.  Anyways, herlig farge er det! 

Minner dere om min GIVE AWAY med trekning i morgen. For en fantastisk respons det har vært på den! Ser ut som premiene slo an da, så gøy. Satser på å trekke ca. kl. 21.00 i morgen kveld, for dagen etter bærer det avsted på sommerferie til varmere strøk med hele bråkegjengen! Potensielle passasjerer på alle Norwegians ruter er herved advart!(Vi har sånne barn som lager fryktelig mye ståk og bråk når vi er ute og flyr, nemlig)

En herlig torsdagskveld ønskes dere alle fine frøkner!

Seems I have a thing for pink lately. Could be because I am surrounded by too much testosterone and have to even it out. Lovely colour that makes me happy. We are leaving on vacation in two days, and besides the somewhat stressful flight (with two crazy boys) its gonna be soooo nice. Take care of yourselves :-) Love, Mollie 

 

5 kommentarer:

 1. Jeg er veldig glad i rosa, men egentlig ikke så glad i oransje, men jamen er rosa og oransje veldig kult sammen! Fine ting! :)

  SvarSlett
 2. Så fin sengetrekk du har sydd i et tidligere innlegg. Veldig inspirerende blogg har du! Hilsen Elisabeth!

  SvarSlett
 3. Rosa er vanskelig å komme unna. Den er liksom der å lurer i bakgrunnen. Jeg er heller ingen rosa jente, men pudderrosa/gammelrosa er jeg svak for. Spesiellt i topper og gensere..
  FLotte bilder med skjønne ting. KUL pute!
  Og så rakk jeg akkuratt giveawayen din, bra du tipset om den. Så fiiiine premier. Godt å være inne på besøk hos deg igjen.
  Mye flott du viser frem.
  :D

  SvarSlett
 4. Umm, den PUKKA Harmonise er bare SÅ lækker!

  SvarSlett
 5. Fine rosa ting, likte got puta:).
  Ligger en premie å venter på deg hos meg:).
  (jeg kan ikke se deg som følger?).

  Fin fin kveld til deg, spennende med trekking hos deg også:).
  Klem Hilde

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)