søndag 18. september 2011

Ekebergmarkedet

Etter å omtrent ha gitt opp å gå på loppis her i Oslo (altfor dyrt, utplukket og overhengende fare for å bli tråkket ned, skjelt ut, dyttet osv) dro jeg en tur på marked denne helgen. Ekebergmarkedet arrangeres to ganger årlig og er et diiiigert bruktmarked på Ekeberg Camping. Vel, strengt tatt er det vel et motor/bilmarked men det er det veldig lett å bare overse (med mindre man da er ute etter noen godt brukte eksospotter, blinklys eller bensinkanner). Mye herlig brukt og retro er det hvertfall også her. Innimellom stive priser men muligheter for å prute. Blide, rare folk og god stemning!


Her er litt av det jeg kom hjem med. Bare småtteri denne gangen. 
 Denne boksen var jo ganske slitt da, men syns mønsteret var så fint og fikk den billig. Den blir passe til å ha tusjer og tegnesaker i.

Serveringsfat fra Figgjo i den herlige Safranserien. Plukket også med meg to av disse søte tallerknene, også fra Figgjo (Turidesign, Heliotropeserien)

Håper dere har hatt en fin helg! Tusen takk for alle fine kommentarer dere legger igjen til meg, det er så hyggelig :-) Klem fra Mollie11 kommentarer:

 1. Den boksen er kjempesøt, jeg synes den er fin når den er slitt. Enig med deg i at loppemarkeder kan være forferdelig slitsomt og ikke spesielt billig. Markeder og gjenbruksbutikker er roligere og hyggeligere, og ikke alltid så mye dyrere. Ha en fin søndag videre!
  Klem fra Anne

  SvarSlett
 2. Hehe, trodde først du mente det øverste bildet; "her er litt av hvert av hva jeg fikk med meg hjem denne gangen. Bare småtterier....." Hahaha, da lo jeg litt for meg selv.

  Kjempefint Figgjofat!

  Så fort jeg treffer 9500 besøkende på profilen min blir min aller første giveaway satt igang. Og det kommer en ny en på hver hundre opp til 10.000 treff. Da blir det en litt større giveaway :) Så ta turen innom ;)

  SvarSlett
 3. Masse fine ting du fikk med deg hjem da, enig med deg når det gjelder loppis, jeg var på et i går hvor det liksom ble helt anarki, stakkars de gamle damene som forsøkte å holde styr på det hele...uff, nei, liker bruktbutikker best jeg for tiden...ha en fin søndag videre

  SvarSlett
 4. Herlige ting du fikk tak i:) Ekebergmarkedet skal jeg på en gang altså:) Den boksen er bare nydelig, fint med det slitte preget:)
  Trine:)

  SvarSlett
 5. Fina saker du hittat! Jag gillar framför allt asken överst!! Loppislycka! :-)

  SvarSlett
 6. Ojoj!! Den boksen (IRA ikke sant?) var sååååå fin! Herlig :)
  Vi har nettopp kommet hjem fra Letohallen, brukt- og antikkmesse, ble noen kupp på meg også :)

  KLEMMER

  SvarSlett
 7. ajajaj!
  heldiggris
  her var det mange goodies!

  her omkring er det nesten aldri loppis
  slå den du!

  god ukestart til deg
  beste hilsner fra
  Åpent hus

  SvarSlett
 8. Kjempefin boks og tallerkener!
  Ekebergmarkedet er gøy:-)

  SvarSlett
 9. Hei Mollie
  Kjenner jeg gjerne skulle trasket rundt på dette markedet.
  Himmel og hav hvor du handlet, hi,hi!
  Boksen har i samme farger og mønster på et brett og søppelkasse med samme mønster men i blått. Det er superfint!
  Ha en strålende dag!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)