tirsdag 18. oktober 2011

Bergen i sol

For et par helger siden var jeg så heldig at jeg hadde en skikkelig koselig venninnetur til fineste Bergen. Ingenting slår Bergen i skikkelig solskinn og finvær, sier nå jeg. For en vakker by!

Kom over en butikk der som hadde produkter fra et av mine favorittmerker, det britiske Orla Kiely. Produktene er litt vanskelige å få tak i her hjemme, så jeg ble så glad for å dumpe over dissen godsakene i en kort- og papirbutikk midt i sentrum!
Boks med huskelapper! Praktisk, praktisk..... 
(Jeg regner med det er flere enn meg som har menn som må ha med huskeliste hvis det skal handles mer enn tre ting...?)


Her kommer noen bilder fra nettsiden til dette (i mine øyne hvertfall) herlige merket. Enjoy!


 Et aldri så lite BILDERAS der, altså. Trivelig tirsdagskveld til alle som titter innom. 
PS: Takk for alle de superhyggelige kommentarer dere legger igjen til meg!

I found some of the products of british Orla Kiely in Bergen a couple of weeks ago. These goodies are kinda hard to find in stores over here, so I was really happy to find a few things. Looooove the retro patterns. Enjoy the pictures and your evening. Mollie

14 kommentarer:

 1. Det merket liker jeg også. Den gule krukka var skikkelig kul!

  SvarSlett
 2. Masse fint!! Har ikke hørt om det merket før. Jeg må innrømme at jeg også må skrive det ned hvis jeg skal ha mer enn 3 ting...og jeg er ikke mann, hihi =)

  SvarSlett
 3. Utrolig lekkert! De boksene er jo bare rålekre, tror jeg må ha noen slike :)

  SvarSlett
 4. Kjempefine ting! Aldri sett det merket før. Kva heiter butikken i Bergen? Har tenkt meg til Bergen snart, og då såg jo det ut som ein butikk ein MÅ innom ;-)

  SvarSlett
 5. Heldig!
  Orla Kiely er kjempefint. Det er synd det ikke er flere butikker som selger merket i Norge, men bra også kanskje? Da blir det litt eksklusivt liksom;-)

  SvarSlett
 6. Så kjekt med Bergenstur! Men du - kor i alle dagar fann du Orla Kiely? Eg har ikkje sett det her..? Berre elskar tinga hennar!

  Fin dag til deg!
  Klem

  SvarSlett
 7. Orla Kiely er fin!!:) Og det er jammen bloggen din også! Gøy å finne deg, og takk for koselig velkomst i helga!! Fin onsdag til deg!!:) smil fra ida/innendørs

  SvarSlett
 8. Orla Kiely er en av mine favoritter også! Herlige produkter med både god design og kvalitet:) Så kjekt at man får kjøpt noe O.K i Bergen og, i Trondheim finner man et lite utvalg hos "Shine".

  SvarSlett
 9. Disse tingene var kjempefine! Hadde ikke hørt om Orla Kiely før! Takk for tips. Har en bror i Bergen, nå skal jeg si til han at barna våre kan ønske seg boks med huskelapper fra Orla Kiely til jul :-)! Og hvis de får det, kan jeg kanskje låne dem litt innimellom...
  Blåfargen vi har på rommet til Ella tror jeg er den som heter Sjøgløtt fra Jotun, med kode S1510-B20G.
  Klem fra Anne

  SvarSlett
 10. Som bergenser har jeg altså intetanende trasket rundt, uvitende om disse skattene. I min egen by! Ikke til å tro. Og ja, Bergen i solskinn er gode greier! ;)

  SvarSlett
 11. Veldig kule ting! Takk for tipset da ;)

  SvarSlett
 12. Å guri, her var det innmari mye vakkert!!

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)