lørdag 11. januar 2014Jaggu. Da hadde det gått et par år siden forrige innlegg. Det kalles extreme-slow-blogging og er det siste hotte! Siden sist har vi faktisk fått ☆ et nytt barn Det vil si at vi nå har tre små, gutter alle sammen. Minstemann har nå rukket å bli ett år og nok en (den aller siste, jeg lover!!) mammaperm går definitivt mot slutten. Det er like vemodig hver gang, det kan jeg love.

Siden sist har det også skjedd noen forandringer i huset, som antakeligvis gjenspeiler en endring i smak og stil siden sist jeg laget et blogginnlegg. Lysere, strammere kanskje. Her er hvertfall noen glimt fra spisestuen sånn den ser ut nå. 
Her startet morgenen med kaffe på kjøkkenet og snø utenfor vinduene. Så koselig! Tror snøen har vært etterlengtet her på Østlandet. Kos deg med helga! Vi sees forhåpentligvis snart igjen

8 kommentarer:

 1. Velkommen tilbake, og gratulerer med enda en liten gutt! :) Heia trebarnsmødre, og ekstra heia til oss med tre gutter :) Godt nyttår!

  SvarSlett
 2. Tusen takk Kine! Ja, tre gutter er topp :-) Jeg pleier å si at det er høyt aktivitetsnivå (og støynivå) men til gjengjeld er de så lette og greie. Og ingen gir så fine komplimenter til mammaen sin som små gutter ☆☆☆ Godt nyttår til deg også!

  SvarSlett
 3. Så fin spisestue du har, elsker den sorte bordlampen og den grønne stolen var kul. Gøy å oppdage nye blogger.;) legger meg til som følger og gleder meg til å titte innom igjen;) alltid vemodig når permisjonen er forbi, men da venter en ny og spennende epoke, og alle aldre har jo sin sjarm. Finfin lørdag;)

  Malla/ ellevillamalla

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Så hyggelig å høre :-) Gøy at du vil følge meg. Ja, det er alltid litt blandet det der, jeg vet jo at det blir spennende å komme ut i jobb igjen også. Så gjelder det bare å innstille seg, og få hverdagen igang. God lørdag til deg også!

   Slett
 4. Kjempefint hos dere :) kos lørdag.....

  SvarSlett
 5. Så koselig med innlegg hos deg igjen!
  Og gratulerer med gutt nr tre, selv om han er stor nå da:)

  Så fint dere har det, ikke feil med litt morgenkaffe der nei!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk SiriR! Ja, han er stor gutt nå, straks ett år! Takk for fine ord. Ha en topp mandag i kulda!

   Slett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)