mandag 7. juni 2010

De herlige Søstrene Grene


....jeg digger Søstrene Grene! Jeg var innom der i dag og fant disse tingene. Jeg syns alltid jeg finner noe morsomt der, og liker konseptet deres med disse Søstrene; Anna og Clara, som liksom legger igjen små kommentarer og beskrivelser på tingene de selger der. Og prisene er festlige, kr 88.20 for en pute, kr 12.60 for en kopp, kr 9.74 for muffinsformer. Sært og herlig, og utrolig billig da! Her kommer noen smakebiter (skulle nesten tro jeg jobbet der eller noe, sånn som jeg promoterer ;-)

4 kommentarer:

 1. OOOh, Søstrene Grene!I like!Før måtte vi dra til København for å treffe dem, og det var et av høydepunktene for Førstegasellen og meg.En gang hadde vi med en tredje venninne på Købentur, og hun var så frekk at hun sammenlignet Søstrene Grene med Nille.Hun hadde nemlig bodd i København og regnet seg vel som halveis innfødt.Nille!Shame on her.Vi overså henne naturligvis, og tilbragte en god time hos søstrene på Strøget.Gotta love them.

  SvarSlett
 2. hei Mollie
  så kjekt å finne bloggen din - den er fin!!
  jeg er som deg - elsker det lyse og stramme, men personlige innslag, ting med patina og historier.
  synd vi ikke har søstrene Grene der jeg bor, ellers hadde jeg tatt meg en tur dit i morgen! :)

  ha en strålende kveld
  hilsen Åpent hus

  SvarSlett
 3. Jøss, Nille altså Andregasellen? Skal si de danskene befinner seg på et annet nivå enn oss ;-)en Københavntur hørtes bra ut nå.....vi skal en tur til Gøteborg snart vi da, vet du om det er noen fine butikker der?

  SvarSlett
 4. takk, åpent hus! var nettopp innom hos deg :-)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)