fredag 11. juni 2010

Masterchef-Mini

Dette gule speilet fant jeg på en bruktbutikk i Fredrikstad. Det passet jo fint oppå hylla som er kledd med samme tapet som på veggen. Gult er kult :-)

Her er noen flere bilder fra kjøkkenkroken til de små. Her lages det mye god mat! Det røde lille lekekjøkkenet fant jeg på loppis, den hvite hylla over er fra IKEA og har bare blitt malt hvit. Den hvite hylla som står på gulvet er fra samme sted, og har fått hvitmaling og retrotapet fra vintagewallpapers.be. Alt kjøkkenutstyr er fra IKEA, liker at de lager "autentisk" kjøkkenutstyr i miniutgave! Barn kan godt ha skikkelige saker å leke med syns jeg :-)Kaka i tre har slått utrolig an og er fra Riktige Leker. Den har små kiwier og jordbær som kan taes ut og puttes inn, taes ut og puttes inn (og sånn går no dagan hos minstemollien)

Ønsker alle en fin fredag!

6 kommentarer:

 1. ah,nyyydelig krok! herlige kjøkkenting og fine farger. Så fin blogg du har, her har jeg ikke vært før. HA en fin kveld.
  -Lindus:)

  SvarSlett
 2. Jeg hadde vist vært her før likevel, glemsk jeg..hehe :)

  SvarSlett
 3. Oppdaget akkurat bloggen din, den er kjempefin! Gleder meg til å følge med på den videre. Mollieguttene er heldige som har fått så kreative og fine barnerom!

  SvarSlett
 4. Så fint det blir!Tapetene er kjempefine:)Ikea er vel genialt!Finner alltid noe fint i barneavdelingen der.Jeg digger Riktige Leker!Synes det er så mye fint der!Mange fine treleker og mye annet fint.Minner meg om alle de fine danske lekebutikkene jeg har vært i....danskene altså.De kan sakene sine de.Herlig hvordan vi går rom for rom i huset ditt.Legg inn mer a!God helg fra Ellen Andregasellen:)

  SvarSlett
 5. Heldige Molliefamilien.. Alt du lager blir veldig fint!

  SvarSlett
 6. Så herlig!!
  Er du fra Fredrikstad eller Østfold??

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)