onsdag 23. juni 2010

Oh it´s been done!Det er ikke alltid man er like innovativ og nyskapende innenfor interiørverden. Noen ganger gjør man noe som så absolutt har blitt sett og gjort før. Det å male en krakk fra IKEA i en knallfarge er noe jeg har sett mange ganger i ulike interiørblader. Men læll da, det er jo så fint :-) Krakken (som forøvrig var på tilbud, nedsatt fra kr. 129 til kr. 99, tjoho) fikk gulmaling og retrotapet fra retrovilla.dk. Krakken settes foreløpig inn på et av barnerommene, så får vi se om vi tør å ha den på en mer sentral plass etterhvert.....Knall så det holder er den hvertfall!


Et bilde av en blå Hortensia sammen med den gule krakken for å feire at vi straks drar på sommerferie til herlige, herlige svenske Koster :-)

Håper alle får en kjempefin St.Hansaften, her er det nydelig vær og vi skal på stranda for å grille, hurra!

10 kommentarer:

 1. Hold fast hvor er det en lækker blog du har dig her! Har straks meldt mig som følger! :D
  Super fin skammel!
  Mvh. Julia

  SvarSlett
 2. Den ble råfin Mollie, du er flink altså.Så sikker i stilen atte.Jeg er litt misunnelig på deg, tenk å kose seg med å innrede et helt hus a.
  Så deilig med Koster!Har aldri vært der selv, men det er jo kjent for å være et kjempefint feriemål.Ha en fortreffelig St.Hansfeiring!!!

  SvarSlett
 3. Ja, maling av IKEA-krakken har me sett før (ska gjørr det samma sjøl, faktisk), men eg kan me håndå på hjerta sei at detta va den tøffaste utgaven eg har sett!! Takk for inspirasjon og fine bilder :-)
  Kos deg max på ferie!

  SvarSlett
 4. Morsom, fargerik krakk som man blir i godt humør av !

  SvarSlett
 5. Det blei skikkelig stilig ja!
  Ser så masse eg like her inne hos deg, at eg har lagt meg te som følgar, for eg vil ikkje gå glipp av nåke :o)

  Har vært på Koster for mange år si faktisk. Syns å huska at det var fint der ja. Dåkke får ha ein skikkelig fin tur og kosa dåkke masse :o)

  SvarSlett
 6. Heisan!
  Jeg synes krakken ble et gladmøbel av dimesjoner! Det gjør alldeles ikke noe om jeg har sett lignende ide før. Man bruker ulike farger og ulike tapeter, derfor føles det alikevel nytt!
  Ha en flott dag!
  Stor hilsen fra kaspara

  SvarSlett
 7. Hei! For en nydelig blogg du har. Fant deg via Gasellene. Krakken ble knallfin. Kommer helt klart tilbake til deg og har lagt meg til som følger.

  SvarSlett
 8. Så utrolig kul denne ble! Det er utrolig hva man kan gjøre med Ikea-møbler om man er litt kreativ.

  SvarSlett
 9. Så fin krakken ble! :)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)