lørdag 26. juni 2010

Gjenbruk


Dagens utforskning av Fretex i min nye by var ganske stas! Den var riktig så fin og jeg fant endel småting. Blant annet hadde de en fin liten krok med ferdig "redesignede" småmøbler, barnemøbler og annet morsomt som allerede var pusset opp, malt, satt på fine figurer, glansbilder osv. Fargene var freshe og fine, og jeg likte konseptet. Her er en kasse jeg fant, som jeg tenkte ha leker i (får aldri nok av dem). Fin farge! (litt deilig å kjøpe noe som allerede er malt og da!)


Som det går fram av merkelappen, disse møblene er laget som et arbeidstreningstilbud av rusavhengige. Bra greie!


Fant også noen fine gamle barnebøker, klassikerne Babar og Nysgjerrige Nils (fra 1973). Storebror var med mamma på bruktjakt i dag og plukket selv ut boka om den nysgjerrige apen (til mammas fryd selvsagt :-)

Tar også med noen bilder av disse kjempefine rekkene med sommerfugler som jeg fikk av en søt venninne. De er fra Indiska og er laget av resirkulerte materialer fra India. De har fått plass i epletreeet på en sånn herlig sommerdag som vi har i dag. I morgen bærer det avgårde på ferie med hele sosemikkelgjengen vår pluss en familie til. Det blir herlig!

7 kommentarer:

 1. Fine funn på Fretex da!Den blåfargen på lekekassa var kjempefin:)Ha en kjempefin tur da, kom snart tilbake og lag nye fine innlegg:)

  SvarSlett
 2. Så fin kasse! Heldig du som har ein bra fretexbutikk i nærheten. Den som eg har e heller dårlig... De tar ikkje inn gammalt sengetøy!
  Men då e det kjekt å se sånne fine innlegg som detta :-) God tur!

  SvarSlett
 3. Åh så fin kasse-likte blåfagen jeg også:-) Og smart å henge sånne papirgilandere i trær ute, skikkelig sommerstemning! God ferie!!
  Klems

  SvarSlett
 4. Hei!
  Har nettopp funnet bloggen din, via Gasellene. Så fin den er!! Har kikket litt i 'arkivet' ditt, og fått mye inspirasjon. Settekassen er så fin, jeg holder for øyeblikket på med det samme. Og så utrolig lurt med legohylle! Vår lillegutt elsker lego, og det ligger til stadig strødt rundt hele huset. Har du limt legobrettet fast i hyllen? Denne ideen tror jeg jeg må kopiere, og lager jeg innlegg om det en gang så linker jeg selvfølgelig til deg ;-)
  Ha en kjempefin dag.
  Klem, Sølvi

  SvarSlett
 5. Hei igjen,
  Nå har jeg lest litt mer i bloggen din, og fant svar på spørsmålet mitt. Du er superflink og kreativ!!!

  SvarSlett
 6. ÅÅÅ.. Jeg vil også på fretex! Kjempefin lekekasse, og bra tiltak. Den nysgjerrige nils boiken hadde nok søster i huset likt godt!

  Synes du hadde så fin blogg at jeg la meg til som følger.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. Det ligge forresten ein award te deg hos meg!
  Takk for inspirasjon og mange gode idear!

  Fortsatt fin ferie og god helg :-)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)