mandag 30. august 2010

Før og etter

Jeg syns alltid det er så gøy med sånne før-og-etter greier. Elsker å se oppussingsprogram og lese reportasjer om fantastiske forvandlinger. Gjerne med et veldig grått og trist bilde av "før", og et herlig perfekt glanset "etter". Det er jo også festlig når det er make-over av mennesker. Liker spesielt når de henger litt med geipen på før-bildet for at de skal se ekstra strålende ut på etter-bildet.

Dette skulle være et sånt før-og-etterinnlegg. Problemet er at jeg glemmer å ta før-bilder av de tingene jeg lager eller forandrer og da blir jo liksom punchlinen litt borte. Bare "etter!" har liksom ikke den samme wow-effekten. Anyways.Her er en løsning på vårt aviser-overalt-problem. Avisa i denne byen er så tjukk og består av veldig mange deler og kommer sikkert tre ganger om dagen tror jeg. Vi rekker verken å hente alle sammen, langt mindre lese dem eller rydde dem bort. Avisbudet har begynt å trøkke avisene nedi postkassa vår, jeg merker at han har vært litt irritert liksom. Uff, stakkars avisbud. Beklager hvis du leser dette. Nå skal det bli orden i systemet her. En krok har fått påskriften "Dagens" og den ved siden av "Yesterdays news" (og den vet vi jo alle at egentlig bare kan kastes). Noen av oss her i huset leser faktisk gårsdagens avis. Det er nok et tappert forsøk på å holde tritt, men vi henger liksom hele tiden litt etter.Her har jeg faktisk klart å ta et før-bilde! Vi fikk et gammelt piano av noen slektninger, og en dertil hørende pianokrakk med skai. Uff, skai er litt ekkelt syns jeg. Derfor har jeg trukket den om. Eller trukket om og trukket om, det høres liksom så fancy ut. Jeg har stifta på et nytt stoff. Med stiftepistol, mitt nye favorittverktøy! Veldig kjekt og raskt, og så smeller det så høyt når man stifter at man føler seg litt tøff og snekker-aktig ;-) Her er før-bildet:Brun skai. Æsj, ekkelt.

Her er etter-bildet:og ett til:......og enda ett da:Dette var noen gamle rammer jeg fant på en bruktbutikk, de har fått papir og glansbilder og plass på barnerommet. De var gamle og slitte, men igjen; jeg glemte før-bilde så her får dere bare bruke fantasien.

Ja, her durer jeg visst på med ulike prosjekter om dagen. Det er sikkert fordi jeg ikke helt vil tenke på at på onsdag er en lang og fin mammaperm over og jeg skal begynne å jobbe igjen....motivasjonen for jobb er nok ikke helt på topp :-(

Ha en fin mandagskveld!

10 kommentarer:

 1. Så masse fint du viser! Likte spesielt godt avisopphenget, smart og praktisk! Heldige dere som har arvet piano da!! God uke til deg :-)

  SvarSlett
 2. Her var det ikkje mangel på prosjekter!!
  Og så vellykka alle samen og da! Krakken blei skikkelig fine. Har tenkt på å investera i ein stiftemaskin eg og, nåken så kan anbefalast?

  Skikkelig bra ide med dei avisene-lurt og kult! Og så skrive du jo på ein så harlige måte må eg få sei :o)

  SvarSlett
 3. Aha, så lurt med avisene, og ikke minst dekorativt! Jeg kjenner til den der "føle seg som en snekker", hihi. Når jeg driver på med slikt føler jeg liksom "urmannen" kommer frem i meg. Ut å knuse stein vet du som Ari Behn sa en gang i tiden:D

  Maya

  SvarSlett
 4. Flinka..:) skikkelig ordensmenneske jo.. I like.
  Koselig å se dere igjen, god klem fra meg.

  SvarSlett
 5. Hei!
  Så mye fint! Ble kult med opphenget til avisene og krakken ble bare så fin! Digger den stiftemaskina som gjør at vi kan endre utseendet på et stol eller kakk så lett som bare det:) Og bildene ble såå koselige! Kreative du:)
  Ønsker deg lykke lykke til med første arbeidsdag i morgen! Det er tøft i starten, men det går seg til! Håper hente-og-levere kabalen går greit opp for dere! Hils dine!
  Klem

  SvarSlett
 6. Heisann Mollie:)
  Det avis-opphenget var en fantastisk idè!Jeg synes ikke jeg gjør noe annet enn å rydde aviser her i huset, de ligger over alt.Lurt å ha noen systemer på gårsdagens aviser også, det er jo som du sier; er ikke alltid man vil kaste gårsdagens avis!Lurt lurt.
  Så mye annet fint du har holdt på med også!Krakken ble råfin, og bildene likeså.Liker så godt det lilla papiret i den første rammen der, det er så fint!Er det Rie Elise Larsen mon tro?Har et som ligner, bare i blått.
  Masse prosjekter på deg om dagen da!
  Håper du får en bra jobbstart i dag, skjønner at man kan være litt treg i startgropen etter lang mammaperm....Lykke til!
  Klem fra Andregasellen:)

  SvarSlett
 7. Hmmm..Her har ikke jeg vært før, fant deg via Maya :)

  Jeg er også en som ELSKER før og etter prosjekter..
  MORRO :)

  Go klem

  SvarSlett
 8. Å så fantastisk idè!! Eg ska kapra den avisidèen, for me har det akkurat likt her :-)
  Masse flotte prosjekter, og krakken blei MYE bedre. Skikkelig fin! :-)
  Eg e og veldig gla i stiftepistol, mitt problem e bare å klara å velga kass stoff som ska få pryda møblene... vanskelige valg! :-)

  SvarSlett
 9. Hei, så fin blogg du har, masse gode ideer. Jeg oppdaget den i dag, og har selv også begynt å blogge, det er jo så artig...kikk gjerne inn til meg, legger du igjen en kommentar blir jeg hoppende glad. Wilhelmine

  SvarSlett
  Svar
  1. If your message is particularly complicated then it may be best to step away now and consider an alternative method of reaching your target audience.Visit our site today and see what we can do for your business.design dit eget dørskilt

   Slett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)