søndag 12. september 2010

Go girlfriend!

Jeg pleier å heie på tøffe jenter. Min tøffe venninne Monica befant seg for en tid tilbake i en vanskelig situasjon i forhold til jobb. Den mangeårige arbeidsplassen hennes i klesindustrien ble overtatt av nye eiere og hun ble på en måte bare skvisa litt ut. Etter litt nøling og grubling tok hun for litt siden steget ut og startet opp eget firma hvor hun nå designer, syr og selger barneklær. Nettbutikken som hun åpnet for litt siden heter mailena. Tøft gjort. Sånt heier jeg på! Denne dama har jobbet mange år i klesbransjen, hun er drivende dyktig til å sy og har foreløpig laget alle klærne selv. Disse fikk jeg i posten for noen dager siden:
Dette er kjempefine tynne høstluer, hals og pannebånd til småmolliene. De har også fått hver sin kule baggy olabukse med stjerne på knærne:

nettbutikken kan man bestille klærne hun lager i forskjellige størrelser og ofte i ulike stoff. Her er noen flere bilder av sortimentet:Flere av klærne er såkalt redesign, omsydd av klær eller som her, av et retroputetrekk:


Buksedresser har jo vært så in i det siste, her også til små frøkner i småblomstrete variant: 

Så da sier jeg bare: hipp hurra for tøffe jenter som tør å satse!

Her i Molliehuset er det litt stille på bloggefronten om dagen. Det er fordi Mollie med et gedigent sjokk rykket tilbake til arbeidslivet for noen dager siden, etter en veldig lang og veldig koselig mammaperm med minstemollien. Husjda, det kom litt brått på gett! Jeg håper at jeg snart vender meg til den nye rytmen og tilværelsen som fulltidsarbeidende, og at overskuddet og tida til å holde på med blogging og sånt kommer susende tilbake.

Ønsker alle en deilig og avslappende søndagskveld!

9 kommentarer:

 1. så fine klær :) stikker en tur innom siden hennes å ser :)

  SvarSlett
 2. Takk min søte venn for fine ord...:)klem fra meg.

  SvarSlett
 3. Heisann Mollie!
  Godt å høre fra deg, lurte nesten på om den nye jobben hadde spist deg opp! Håper det roer seg snart, tar nok litt tid å finne riktige rutiner:)
  Så fine klær du viser frem!Har allerede vært og myst på siden hennes og lagt meg til som følger.Skal nok ikke se bort fra at jeg må bestille litt derfra:)
  Ønsker deg en fin (og rolig) uke!
  Klem fra Andregasellen:)

  SvarSlett
 4. Så mange fine klær! Heia deg, Mailena!!! Likte blggen din kjempegodt, Mollie! Satser på at det er i orden om jeg henger meg på her:)

  SvarSlett
 5. nämen så sött! jag ska genast kolla in :)

  SvarSlett
 6. Kjempefine klær og koselig innlegg!!
  Har tenkt endel på dere i det siste, på hvordan det går med rutiner og ny jobb. Jeg synes selv det var et magaplask å vende tilbake i sånne hektiske hverdagsrutiner etter siste mammperm. Men det gikk seg greit til etter en stund så håper det gjør det for dere også. Men mye tid mister man jo, tid og overskudd til prosjekter hjemme og også blogging. Slik er det for meg i allefall. Synes liksom jeg har for lite tid til det aller meste:) Men så er jo kanskje mine ønsker om hva jeg skal rekke litt urealistiske noen ganger også:) Lykke til og hils dine tre røvere:)

  SvarSlett
 7. Hei

  Får klump i magen når jeg leser om å fra tilbake på jobb og forlate minstemann! Føler med deg! Etter jul skal jeg også tilbake til realiteten, så håper høsten blir laaaaaang. Takk for tips om barneklær. Særlig på guttefronten (har to gutter) er det sjeldent mye fint å oppdrive på klefronten.

  Så hyggelig at du har tatt turen innom på bloggen min oxo :o)

  SvarSlett

 8. There are many great ways on how to design your t-shirt,logo,banner, flag,door,windows etc in online. Some of the instructions are complicated; some are easy and friendly. Just a few clicks in below iinks, you can ge the best idea for your own design.Here are great ways to design your own Want without sweat and less effort. Check out please:design dit eget dørskilt

  SvarSlett
  Svar

  1. If you want to learn more about how to design your own logo. Learn how to design the best and most effective for your own business Visit our site today and see what we can do for your business.design dit eget dørskilt

   Slett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)