fredag 20. august 2010

Frou-frou og en bildevegg

Disse tingene kom med leveranse her om dagen, direkte levert på døra av Søren himself i frou-frou noen dager etter at de ble bestilt. All the way from Danmark! Jeg liker den slitte stilen på de gamle tingene som selges på denne nettbutikken, og har blant annet handlet skoleplansjer der tidligere. Denne gangen kjøpte jeg:En gammel kasse for dansk mineralvann

Et skilt som viser rett vei. Pilene kan snus, det kan jo være kjekt hvis man er litt sur en dag og bare vil signalisere til Molliemannen at den sikreste veien nok er rett til sofaen og sette seg helt stille der og se på fotball.En skoleplansje fra Tyskland fra 60-tallet. Noen syns sikkert jeg er litt rar med disse plansjene men jeg digger dem!

Jeg driver og planlegger en stor bildevegg, et sånt collage med litt ulike bilder som skal henges litt hulter til bulter på en vegg, men samtidig på en måte ha en rød tråd sånn at det ikke bare blir rotete. Ikke så lett, jeg er jo veldig glad i å kjøpe forskjellig småkunst og grafiske trykk og foto og dill og dall og begynner å få en ganske stor samling etterhvert. Her er noen av de siste tingene jeg har funnet:Digger dette fotoet! Tittelen gjør det enda bedre: "The butterfly releaser"....fotografen heter Elle Moss. Her er et tilDette siste fant jeg i en butikk på Grunerløkka som selges kort, buttons, smykker, nøkkelringer og trykk av en gjeng med unge kunstnere som har gått sammen i et designfellesskap. Me like :-)
Ønsker alle en herlig fredag og en strålende helg! Hilsen fra Mollie i kunstnerisk humør :-)

9 kommentarer:

 1. Stilige bilder ;)Likte butterfly bildet og pariserhjulet veldig godt :) Blir spennende å se veggen din :)Den nettbutikken skal jeg sjekke ut , er veldig glad i skilt .

  Ønsker deg ei fin helg :)

  SvarSlett
 2. Hei du!
  Så fin bruskasse - jeg har en lignende fra Mineralvannfabrikken i Bjørgvin. Akk ja, de var god på estestikk i gamle dager - selv om de kanskje ikke så sjarmen i gamle bruskasser da... Liker plansjene dine også jeg - men slikt er ikke lett å få tak i! Sjelden loppisvare, selv om jeg alltid har et håp foran hvert nye skolebesøk.

  Hadde jeg hatt et "safe route" skilt i dag, skulle min pil pekt til sofaen der boken lå klar, mens Mr. Pafrikas pil ville i tur og orden vært rettet mot de ulike rommene i huset, etter hvert som han ryddet, støvsuget og vasket dem ferdig.

  Nuvel. Selv om den ene pilen tydeligvis er ute av funksjon, ser det ut til at min virker utmerket!

  God helg!

  SvarSlett
 3. Ha ha ha så morsomt, Pafrika :-) Ja man kan trenge et sånt "safe route" skilt rett som det er skjønner jeg nå, tror jeg skal få god bruk for det!God helg til deg på sofaen :-D

  SvarSlett
 4. Ia!!
  Så tøff kasse, skilt og utrolig fine bilder!!
  Har sjekket ut nettbutikken som hadde mye spennende! Her har helgen landet etter 2 uker med impulsiv forandring på kjøkkenet. Nytt gulv, det ballet på seg og det blir nok et innlegg på bloggen snart om impusivitet:) Ha en fin helg alle 4!

  SvarSlett
 5. Der har du jammen gjort nåken gode kjøp ja!!!
  Me love!! Var den butikken i Oslo Skaperverket forresten? Slo meg at kanskje, for eg har ei venninna så har vore ei av dei jentene inntil heilt nå nylig :o)

  Hu Pafrika får sagt det ja! Skjønnaste! E spent på kossen bruken av skiltet blir hos dåkke då ;o)

  SvarSlett
 6. Jeg gir meg helt over!
  Utrolig kuule ting!Falt spesielt for Safe Route-skiltet, det var et gullfunn av dimensjoner!Jeg ble egentlig litt sur da jeg så det, for jeg vil nemlig helst ha det hjemme i mitt hus.Pass deg, tenk om dere får innbrudd.Gaseller er kløppere til å dirke låser.
  Bildene er også kjempefine, og jeg DIGGER det trykket der!Herlig.Blir en knakandes fin collage:)
  Den danske kassa er også et funn altså, tenk at den bare hadde den knallfine fargen a!
  Ha en brilliant lørdag!!!
  Klem fra Andregasellen:)

  SvarSlett
 7. Heisann,
  Nå skrive eg te alle så har kommentert på mitt forslag om BLOGGTREFF for å fortella at eg har fastsatt dato for treff te 5-7 november :o)

  SvarSlett
 8. Designing a poster(plakat),logo etc in online can be frustrating, often times we try to include too much information and loose the focus of our message.Visit our site today and see what we can do for your business.design dit eget dørskilt

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)