tirsdag 10. august 2010

The Mollies på garasjesalgEtter et utrolig koselig og pratsomt bloggtreff hos den søte andregasellen sist uke, er jeg full av ideer og inspirasjon til små sy/loppis/snekre/maleprosjekter nå fremover mot høsten :-) Kan nesten ikke tro at jeg ikke tok et eneste bilde av det fantastiske huset til andregasellen så jeg kan vise dere, men det var så fint at jeg tenkte at jeg måtte overlate det til profesjonelle! Nå skal jeg snart sette igang og sy litt, men foreløpig kommer det noen bilder av de siste brukt/loppiskjøpene (nok en gang!) Jeg kjøper jo så mye at jeg tror nesten jeg må kjøpe et stooort, fint gammelt skap til å ha alle tingene i. Lyder det kjent?

Tallerkenhylla på bildet over fant jeg på garasjesalg hos en sjarmerende kar borti gata her, han hadde samlet ting og tang i 25 år og måtte "selge unna litt" som han sa. Fant mye artig i haugen hans jeg asså! Han syns nok jeg var litt rar da jeg ville kjøpe den gamle sinkbøtta han samme dag hadde samlet epler i, men tømte ut eplene og tok en tier :-)En kjøkkenvekt har jeg alltids bruk for!Denne skåla kjøpte jeg på (det fullstendig overprisede) markedet i Birkelunden. Er det Cathrineholm disse heter? Syns de er veldig fine, men ofte er de jo hårreisende dyre da. Denne var ikke så ille. Sikkert fordi den er litt slitt. Jaja, ikke så nøye, den passer fint til litt frukt på benken! (Jeg prøver jo å være en sånn sunn mamma, som setter fram masse frisk frukt så barna skal få lyst på....det funker sånn passe)Denne søte lille kofferten var det faktisk Molliemannen som fant på garasjesalg! Han kom tuslende med den i hånda og sa "denne var kanskje litt fin?". Da ble jeg veldig stolt, tenk jeg har trent opp mannen til å finne ting på loppis! Kanskje jeg trene barna etterhvert også? Hurra, så gøy vi skal få det :-D

14 kommentarer:

 1. Haha, kjenne meg igjen der ja :o)

  Flotte ting du har funnet da!

  Ha ein finfin kveld videre :o)

  SvarSlett
 2. Hei! Det er imponerende med så godt oppdratt mann! Kofferten han kom med husker jeg faktisk fra min egen barndom, vi hadde en helt identisk hjemme! Den var stappfull av lego, type litt sånn skitten og gammel, for vi arvet både koffert og innhold av eldre unger. Jeg kan herved gå god for at kofferten virkelig er autentisk retro, fra det glade 70-tall!
  Liker bloggen din, og hiver meg med som følger :)

  SvarSlett
 3. En Cathrineholm ja - og jeg kan ikke snakke høyt om hva jeg har betalt for en ovnform jeg har + denne bollen. Men men. Jeg liker de veldig, veldig mye. Den grønnfargen er forresten veldig fin. Jeg har nok ikke kjøpt min siste Cathrineholm. Har to små kasseroller også kom jeg på her i farta ;).

  I morgen er det Oslotur på meg. Sammen med mormor på 86. Søsteren min har bodd i Oslo i ca. 18 år - og mormor har aldri vært der på besøk før - så NÅ skal det skje. Niese Hedda på snart 11 mnd har akkurat lært seg å gå - og det må jo ses med egne øyne ;). Noe som minner meg om at jeg faktisk må prøve å komme i seng ikke altfor seingt. Det er tøft nå som man må begynne å akklimatisere seg til normale tider. Sto opp tidlig i dag sammen med mannen - men det har endt med at jeg har sovet to ganger i dag. Zzz. Hei og hopp - til vi ses rundt neste hjørne ;).

  SvarSlett
 4. Oi :) Jeg har så lyst på Cathrineholm bolle , din var kjempefin :) Var på loppisjakt i Sverige i dag , fant ingen cathrineholm . Men jeg skal lete videre ;)Synes du har en fin fin blogg , legger meg til som følger jeg ;)

  Ha en fin dag i morgen :)
  Hilsen Skjerstad

  SvarSlett
 5. Regne er litt vanskelig sånn halv 12. Niese Hedda er nesten 13 mnd . OMG ;).

  SvarSlett
 6. Hihi!! Så morsomt med mannen din :) Kan liksom se det for meg.

  Mamma har en sånn Cathrineholm bolle og jeg spurte litt sånn tilfeldig om "den der gamle, grågrønne bollen, kan jeg få den??" men tror du ikke dama har fått med seg at den har blitt litt verdifull og inn!! Så den fikk jeg ikke.. prøver igjen ved en senere anledning..

  God onsdag!

  SvarSlett
 7. Så mye fiiiint!! Den kofferten va heilskjønn, og du har absolutt ett stk mann å verr stolt av! :-)

  SvarSlett
 8. Hei:)
  Så mye fint dere fant i garasjen til mannen nede i gata! Støtter Molliemannen i at den kofferten var utrolig kuul! Tips: Stoff og stil har utstyr til å lage stoffknapper! Koster nesten ikke noe og skal vist være ganske enkelt:) Klem

  SvarSlett
 9. Og forresten, eg brukte vanlig gul sprayboks fra Biltema te lampå mi :-)

  SvarSlett
 10. Nina: god tur til Oslo! Her pøser det ned om dagen....:-( men det gjør jo ikke noe når man bare skal se på søt niese som kan gå :-D Snuppimamma: ergelig når alle skjønner hva som er hot! Jeg tenker nå, at jeg skal jaggu ta godt vare på masse av tingene som er in nå i vår tid, sitte og ruge på dem til de blir in igjen, og så slege dem for masse masse penger....mohahaha!

  SvarSlett
 11. Meg igjen ja, for eg har nemlig ein "viktig melding"!:

  Eg invitere te BLOGGTREFF (på kort varsel)! ;o)

  Hadde vore sååå gøy om me kunne fått te å treffast!!!

  Spre budskapet :o)

  http://kreativimpulsiv.blogspot.com/2010/08/bloggtreff-pa-kort-varsel.html

  SvarSlett
 12. Ha ha ha, nå ler eg høgt i rein begeistring her. Hadde Herr Fe kome heim med ein slik koffert hadde eg fått hjerteinfarkt av sjokket. Kofferten er jo überkul. Herr Fe har nok ikkje auga for slikt, og ikkje klarar eg trene han opp heller. Så eg får satse på at småfeane er meir lærevillige :)

  Ha ei super helg, klem frå Linda

  SvarSlett
 13. Hei igjen, eg har fått flytta bloggtreffet te helga ittepå, og håpe skikkelig at det kan passa for deg då :o)

  SvarSlett
 14. Hadde mannen min kommet hjem med noe sånn hadde jeg smeltet helt! Har koset meg veldig på denne bloggen ikveld, likte den veldig godt :)

  Ha en fin søndag videre!

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)