onsdag 4. august 2010

Tapetbonanza!Etter at jeg fikk nye tapetruller i hus har jeg gått litt bananas i Molliehuset! Her er et lite utdrag av noen av tingene som har blitt retrotapetsert :-)Denne gamle stolen kjøpte jeg for 10 kr på et loppemarked en gang. Den har stått umalt siden, og nå klinte jeg til og malte den lilla. Litt heftig farge som krever litt tilvenning, men foreløpig har den fått plass på vårt helhvite soverom, og da funker det i grunnen ganske bra.

Den gamle kommoden har fått tapet på innsiden av dørene, skakk og skeiv kommode, så tapeten ble litt skakk den og ;-)

Et lite fat har fått tapet nedi, dette er egentlig en ide jeg har snappet fra førstegasellen i sin tid. Fatet var det noen søte venner som satt igjen etter at de hadde med seg deilig lunsj på det til oss en sommerformiddag, juhu, dette kan retrotapetseres tenkte jeg da ;-)Og til slutt var det jammen to elefanter til som kom marsjerende inn, på storebror sitt rom denne gangen....retrotapetsert hilsen fra Mollie :-D

8 kommentarer:

 1. Hei ;). Takk for kommentar inne på bloggen min. Er litt usikker på om jeg har vært inne hos deg før jeg - men i så fall - her likte jeg meg - og legger deg til i bloggrollen min. Litt retro - litt stramt - snakkesalig - og ikke minst frizzy hair - yes - vi har mye felles. En frisør konkluderte bare for en stund tilbake. "Du kan i grunnen bare ha langt hår du - her er det ikke mye å gjøre. Det er dette vi frisører kaller problemhår". Egentlig ble jeg glad - for at noen var ærlige og ikke later som om pasjehår på deg - jo det blir kjempefint. Grrr. Eller pannelugg - kjempegod idé! Dette var eksempler fra 90tallet før en sjøl hadde forstått greia ;).

  SvarSlett
 2. Veldig veldig fint!! Er lett for å gå berserk med så fin tapet!

  SvarSlett
 3. Åh så kult, du e dyktig..:) takk for at du kurerte Maiken, nå går det unna med kornbrød..:)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Det er utrolig hva litt tapet kan gjøre! Den lilla stolen var bare lekker :)

  SvarSlett
 5. Så flott, og så nydelige farger og mønster på de tapetene!

  Eg har og fått tak i nåken flotte tapeter (bla fra Gasellene så eg ser du har vært på besøk hos :o)) og glede meg te å finna overflater så de kan få pryde. Det var bare så møkje aent eg sku ha gjort fysst...
  Sånn e det vel for oss alle :o)

  Ha ein flott søndag!

  SvarSlett
 6. Hvor er det blevet fint!

  Kh Mette Helena

  www.retrovilla.dk

  SvarSlett
 7. Aha - du har kommet i fasen der du sitter og lager neste-års-hage-planer ja *ert*! Da er du stuck. Ikke noe mer impulsive storbyferier eller lengre utenlandsreiser etc på sommerstid. Haha. Men det er kos da. Jeg trives.

  Husker ennå jeg som sånn 19 - 20 - 21 åring fikk i oppdrag å passe på mormor sine blomster inne og ute mens de reiste på tur. Altså da snakker vi at jeg er betrodd en STOR oppgave. Burde ha spart lappene når jeg tenker etter. 1/2 dl - 2 dl - etc. ALT var merket eller hadde liste med hvor mye vann og gjødsel etc. Kjenner jeg kan komme til å gjøre makent *kremt*.

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)