tirsdag 28. september 2010

Stoooooooopp!

....ropte Mollie da hele Molliefamilien kom kjørende ned fra fjellet på søndag, etter en koselig hyttehelg i Hallingdal i fantastiske høstfarger. Mollie ropte ut fordi hun fikk øye på et hvitt pappskilt i veikanten hvor det stod ANTIK&BRUKT. Synet av dette i veikanter fører til slike utrop. Molliemannen skrenset ned, svingte av og kjørte med et bittelite sukk oppetter grusveien hvor pila pekte. "Mot skattejakt og bruktperler!" hvinte Mollie og pekte. "Here we go....again", tenkte antakeligvis Molliemannen, hvem vet.

Og, lykke: innerst i veien lå et digert mørkebrunt sveitserhus med hvite karmer, ut på trammen kom et søtt eldre ektepar som ønsket oss velkommen, velkommen inn til tre hele etasjer med det ryddigste, peneste, koseligste bruktutsalget jeg har sett :-) Av plasshensyn (fullpakket hytteturbil) måtte Mollie begrense seg (åh grøss). Her kunne jeg bare plukket og plukket. Den søte gamle damen som solgte godsakene slo av litt på samtlige priser, ga begge barna hver sin leke og ekteparet stod smilende på gårdsplassen og vinket da vi dro. Det kaller jeg koselig handel :-)

 Her er noe av det jeg fikk plass til i bilen:
En fin gammel kjeksboks. Ekstra stas at den er fra barndomsbyen min :-)


Dette settet hadde hun komplett. Jeg fikk bare med meg en liten skål med lokk....Vaser og mugger i lange baner
Et par søte Bjørn Wiinblad-pletter? plaketter? hehe...hva heter det egentlig? Fine var de uansett....:-)
Et gammelt melkespann blir fint med lyng i på trappa mi. Her var det sinkbøtter og spann i (høhø) bøtter og spann....Jeg er jo veldig glad i gamle skilt og tok med meg dette lille skiltet som jeg omtrent kilte inn øverst på toppen av all bagasjen i bagasjerommet.Vet ikke helt hvordan det skal komme til nytte, siden vi vel egentlig bor i nummer 12 og ikke i nummer 3. Men, who cares?


Et par bittesmå heklede grytelapper til lekekjøkkenet får vi da alltids plass til. Gratis var de og.litt stoff....og litt til. Mollie var glad hele kjøreturen hjem til byen.
Nest innlegg blir forhåpentligvis om barnesenga som jeg holder på å male! (ellers blir vel dette en loppeblogg snart ;-) Den blir skikkelig knallgrønn, vanskelig å finne rett grønnfarge når man står og stirrer på sånne knøttsmå fargelapper hos Jernia syns jeg men tror jeg blir fornøyd med resultatet.

Ønsker dere alle en strålende tirsdagkveld og tusen takk for alle søte søte kommentarer fra dere :-D

16 kommentarer:

 1. Wow, det hørtes ut som en drøm av en bruktbutikk!!! Veldig flotte ting!
  Boksen var superfin, og jeg kan røpe at den barndomsbyen er min også :)

  Klemmer

  SvarSlett
 2. de vil jeg og besøke :D

  SvarSlett
 3. Hei!

  Hvilken LYKKE å oppdage en sånn butikk ved en tilfeldighet på vei hjem da! Og så mange fine ting du fikk med deg, selv med full bil;-)

  Nå er det jo ikke sånn alt alle kjøp må være like fornuftige... men hvis du finner en x og et 4- tall er du jo i havn på husnummer, hehe:-)

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 4. Oh happy happy joy!! Kjente gleden gå rett ned i sjela av dette innlegget ditt, Mollie! Så kjekt!!! Syntes spesielt den mugga med blomstene på var bare helt skjønn! Også det med stoffer da, nei det må jeg si (om jeg skal si det på gamlemåten:)

  Gleder meg til å se dokkesenga ferdig !Skjønner akkurat hva du mener med de fargelappene. Been there, done that!

  SvarSlett
 5. Haha..kjenner meg igjen;) Fantastiske finfine ting du har fått i hus *smelt*..boksen er min favoritt..

  Klem Christine

  SvarSlett
 6. Hei!
  Det høres ut som en drøm av et antikkmarked :) Så mye fint du fant!

  Liker bloggen din, og kommer nok igjen! :)

  SvarSlett
 7. OMG!!! Spesielt den fysste boksen der
  *smelt*

  Me e nok mange som like å sjå de mange bruktfunnene dine, og så greit å kunne glede familien med at en blir så glad sjøl... ;o)

  SvarSlett
 8. Heisann:)
  Kunne vært familien vår på tur det der:)
  Fantastiske funn, alt sammen! Så gøy å finne et sånt koselig sted å handle! Elsker den boksen:) Og skålen med lokk, muggen og alt:):)

  SvarSlett
 9. veldig fine ting:) Drømmen er å ha bil og kunne kjøre rundt og "tilfeldig" ramle innom slike steder...;)

  SvarSlett
 10. Hei du! Fant deg via NIB. Har sittet og kost meg og sett på bilder hos deg lenge. - La meg til som følger, for her var det mye fint.

  SvarSlett
 11. Hei!! Takk for trivelig kommentar! Jeg har oppdaga bloggen din i helga og faktisk!:) Har lest meg gjennom hele! Så mye fine loppefunn, og mye inspirasjon!!! Jeg legger meg til som følger hos deg og!! Ha en fin kveld!! :D

  SvarSlett
 12. Hei og tusen takk for besøk inne hjå meg :-) Flott blog du har og ikke minst mange fine loppekupp. Kikker gjerne innom deg igjen!

  Synne

  SvarSlett
 13. Er det ikke herlig naar man finner slike hyggelige "butikker"? Du fant jo virkelig mye godsaker deg ogsaa syntes jeg.

  La meg til som folger jeg ogsa :) Takk for hyggelig hilsen inne hos meg i dag.

  klem Nina

  SvarSlett
 14. hih..kjekt å lese ditt og første gasellens innleg. Fine ting dere fikk med dere. Virket kjekt å dra på venninneshoppisloppistur!

  SvarSlett
 15. Høres og ser ut som en drømme bruktbutikk ja:) Masse flott du har kjøpt!

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)