mandag 4. oktober 2010

Gasellebesøk del II helga har jeg vært på Gasellebesøk! Først var Mollie og Førstegasellen på en aldri så liten raid i diverse bruktbutikker, retrobutikker og loppis og så dro vi hjem til det koselige Førstegasellehuset hvor det alltid er trivelig å være. Her skal dere få noen små smakebiter fra huset.....i dette huset er det mange søte og kreative detaljer å legge merke til og her er noen av dem:
Herlig retrotapetsert hjørne i gangen


Et av de utrolig fine digre skapene Førstegasellen og hennes tapre mann har slept med seg hjem fra Danemarken. Verdt det var det :-)

                        En fin og fargerik lampe i vinduet


Et lite gløtt inn i den koselige sommerstua.

Og dette var dett. Der nektet datamaskinen min å laste opp noen flere bilder gitt. Jeg har mange flere jeg vil vise dere! Argh. Machine vs. Man en-null i kveld altså. Det er visst bare å kapitulere. Leser at det er flere som har problemer med bildeopplastingen for tiden. Da blir det et oppfølgingsinnlegg i morra kveld :-) Det kommer også noen bilder fra bruktraiden vår, selvsagt.

Ha en knakanes fin mandagskveld!

10 kommentarer:

 1. Bloggtreff?Mange fine bilder av Førstegasellens hus.Bra at du løfter frem huset hennes litt!Jeg noterer meg imidlertid et totalt fravær av bilder av bloggerne selv, hmm.
  Førstegasellens hus er nydelig som alltid.Men den fuglen var ny, den har ikke jeg spotta i hvert fall!Den var jo dritfin!Førstisen altså, hun kan ikke bare rive ned - hun kan sy også.Et multitalent:)
  Ser frem til oppfølgingsinnlegget!
  God kveld fra Andregasellen:)

  SvarSlett
 2. Kan ikke kalles bloggtreff uten deg tilstede :-D Dette var vel mer som et treff....med mye snakk om blogg ;-) Huset til Førstegasellen fortjener å løftes og bæres rundt på gullstol, så fint er det. Men det er jaggu ditt og! Du vet vel at jeg har mailadressen til retrovillarasmussen? (mohaha...)

  Håper vi treffes snart igjen!

  Ps: fuglen har magnet og henger på kylskåpet. Smart?

  SvarSlett
 3. Man ønsker seg alltid ha det man ikke har selv. Jeg har et nytt, romslig hus med vannbåren gulvvarme overalt - men går og drømmer og et hus med sjel. Sånn som jeg er o-v-e-r-b-e-v-i-s-t om at Førstegasellen har ;). Huset vårt får nok ikke en fullverdig sjel før i år 2098 eller noe tenker jeg. Dersom jeg fikk et hus med sjel - hadde jeg derimot sikkert gått og drømt om lunkne gulv igjen. Spesielt i årstiden vi går inn i nå.

  PS. Du begynner sannelig snart å nærme deg svart belte i loppis-kupp!

  SvarSlett
 4. Har du også hatt problemer med bildene ja? Da kan vi starte klubb! For et flott hus! Likte den fuglen, ja:) Gleder meg til neste loppis-innlegg:)

  SvarSlett
 5. Hei!!
  Så koselig innlegg og så fine bilder!!!
  Koselig å se bilder herfra på trykk hos deg altså! Takk for veldig koselig besøk:)

  Til Nina: Ja jeg lengter etter lunkne gulv:) Vårt hus er gammelt og trekkfult men sjarmerende, men så sjarmerende nye hus er også da! Og ofte så praktiske!

  Gleder meg til flere innlegg Mollie!!
  Stor klem

  SvarSlett
 6. Heisann Mollie :))Tusen takk for kjempekoselige kommentarer inne hos meg. Jeg er litt distre som type, og forsøker å besøke alle som tar seg tid til noen hyggelige ord, men innimellom glipper det for meg. Så koselig blogg du har! Og så heldig du er som får komme på besøk til gasellene! :))Er sikker på at dere hadde det superhyggelig sammen. Nydelig fugl forresten! Gjorde seg så godt med perler på! Du har nok rett i at det er mange flotte funn å gjøre i Danmark. Særlig når det kommer til danske designerting. Mye å finne på hjemmebane også, men jeg drømmer om en biltur på danskekysten. Med en bil som er så stor at jeg kan ta med alt jeg har lyst på hihi!! Måtte nok ha bygget ut huset her men..hihi!! Ha en fin uke! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 7. Heihei!
  SÅÅÅÅÅ mye fint du har fått deg i det siste, jeg mister nesten munn og mele.. Kjenner det banker litt ekstra i hjertet når jeg ser alle de kule,flotte,SUPRe loppene. De er alle etter min smak, heldig er du!
  Gleder meg til å se mer bilder av lopperaidet, det hørtes veldig gøy ut.

  fin kveld til deg!

  mvh Med et lekent sinn

  SvarSlett
 8. Så fine detaljer!! Gleder meg allerede til neste innlegg :)

  SvarSlett
 9. Her var masse flotte bilder ja, og ser ut så dåkke har klart å kost dåkke denna gongen og :o)

  Blogspot slite visst litt for tida, for me e mange som har problemer :o( Satse på at det ordne seg snart, for det e frustrerande ja!!!

  Glede meg te å sjå reten av bildene dine!! :o)

  SvarSlett
 10. Du er god å ta bilder altså!!! Så veit du det:)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)