onsdag 6. oktober 2010

Gasellebesøk del II

.....og her kommer (forhåpentligvis) andre del av innlegget om besøk hos Førstegasellen! Vi får se om mac´en og Blogger er litt mer i samarbeidsmodus og laster opp bildene jeg ber om i kveld. Da starter vi:
Først et lite testbilde fra nok en koselig krok på kjøkkenet til Førstegasellen. Jaggu, det funker! Da tar vi et til Et heklet teppe i nydelige farger, lett henslengt over en nydelig gammel slagbenk fra København. Tilfeldig? I think not.
.....og noen superfine bokser på enda et dansk skap!Da ser det ut til at bildeopplastingen funker igjen gitt. Så bra :-) I neste innlegg tenkte jeg vise dere litt fra en veldig fin butikk vi var innom i Tønsberg, 13 (butikken heter 13). Den har vært vist i bloggverden tidligere men er så utrolig kul at den fortjener nok en runde! Som dere ser så har Førstegasellen et godt øye for snasne saker og hun er super å ha med på skattejakt :-)

Ønsker dere alle en fin kveld! Her øspøser det ned og det er skikkelig høstvær!

7 kommentarer:

 1. Øspøs her og, men det hjelpe jo å komma inn te sånne så deg så vettu :o)

  Gdt at Mr. Mac og Blogspot bestemte seg for å samarbeide i dag då :o) Fint i Gaselleheimen, og jammen fint hos deg og! Eg har sett bilder fra 13 før ja, men glede meg ikkje mindre te neste innlegg fordet :o)

  SvarSlett
 2. De koppene likte jeg godt gitt! For ikke å snakke om boksene..hadde gjort seg bra her hos meg de..hehe..

  Gleder meg til innlegget ditt i morgen..har hørt rykter om den butikken:)

  See you

  SvarSlett
 3. Kjempefine detaljer! Et kjøkken med personlighet og sjarm. Gleder meg til neste innlegg :-)

  SvarSlett
 4. Applaus applaus, mer fra Førstegasellehuset!Førstegasellen er som kjent ikke berømt for å 'tute sitt eget horn', men må bestemt løftes frem og skrytes av.Ofte!Bra Mollie!
  Gleder meg til innlegg om nr 13 også, det høres ut som en fantastisk butikk....misunnelse...

  SvarSlett
 5. Hei igjen:) Og så fine bilder du tar!! Detaljene som du fanger opp ser jo så fine ut og man ser jo ikke det som ikke er ferdig eller rotete:) Takk for kjempefine ord!!!
  Stor klem

  SvarSlett
 6. For et stilig hjem du har tatt bilder av:) Nå har jeg sitte en god stund å kikket meg "bakover" i bloggen din, masse fint og se på her ja:)

  SvarSlett
 7. Denne butikken er bare helt herlig!
  Til å bli lykkelig av rett og slett!
  Har vært der to ganger og skal definitvt tilbake!
  God søndag!

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)