søndag 31. oktober 2010

Søndagssyssel

Det pusles litt med maling, papir og tapet om dagen...rolige sysler på en søndag.En liten barnestol har blitt gustaviansk blå og er retrofisertI dag har jeg også laget noen papir og tapetstjerner, de skulle egentlig bli adventspynt, men utålmodig som jeg er så hang jeg dem opp nå jeg. Høstpynt kaller vi dem vel da.


Stjernene hang jeg på en snor av hyssingKoselig dilldallpynt til mørke høstvinduer ;-)


Håper dere har hatt en fin helg! Her har det visst vært Halloween og gitt, må innrømme at hele greia gikk meg litt hus forbi. Barna gikk ikke forbi vårt hus av den grunn.....Hm. Vi måtte visst finne frem litt av smågodtet fra i går kveld vi. Ikke helt forberedt der kan du si!

Hilsen fra Mollie

12 kommentarer:

 1. Så fin stolen ble! Og den stjernegirlanderen var jo helt skjønn! Merker jeg fikk lyst til å klippe og lime litt:) Men jeg må pleie syke mannen istedet...heldige meg...;)

  SvarSlett
 2. Fin fint!
  Jeg trodde Halloween var fredag og kjöpte inn litt godis. Siden det ikke kom noen barn spiste jeg alt selv... Heldigvis kom det ingen i kveld heller!

  SvarSlett
 3. Så flott blogg du har!!
  Og så gøy at du fikser på gamle stoler - bla. Det gjør jeg også, i jobben min:) Jeg tror jeg må henge her litt mer - legger meg til som Følger!

  Stikk gjerne innom min blogg, når som helst!;)

  Klem fra Janniche,
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 4. Så tøff stolen blei! Fiin kombinasjon av fargar og tapet:) ..og kjente eg fekk lyst å klippe stjerner då eg såg dei lekre stjernene dine:) Vi plukker vekk bursdagspynt i dag, så det hadde nok sjort seg med litt haustpynt!

  Fin blogg du har forresten! Linker deg til eg:)

  Ha ei god veke!

  SvarSlett
 5. For et fargeglad innlegg!Stolen ble så fiin, med den skjønneste tapeten! Og så nydelige stjerner..elsker papiret du har brukt:))

  SvarSlett
 6. Hei og takk for en veldig koselig dag som frister til gjentakelse for både store og små:)
  Så fin stolen ble og stjernene da!! Sånne skal jeg mekke også:) Gøy å se hva du bruker reste-gaselle-tapet til sammen med flott tapet og papir!
  Lykke til med 'oppstart' i morgen! Klem (nb: Lommelykta henger allerede og skinner på en krok i gangen, foreløpig uten batteri men nydelig allikevel:)

  SvarSlett
 7. Hei!!! Kjempfin stol,og herlige stjerner!! Du er superkreativ!! :D

  SvarSlett
 8. Så fin den stolen ble :)

  Marit

  SvarSlett
 9. Jøss Mollie, du er produktiv om dagen du!Den stolen ble rålekker, jeg blir fristet til et tapetprosjekt!Stjernene er også kjempefine:)
  Håper at jobben er snill mot deg og at dagene er relativt rolige og fine:)
  Ha en fin kveld!!

  SvarSlett
 10. Så fin tapet! Mens du, seriously! Jeg er offisielt forelsket i stjernene dine, stor fare for herming her i gården! Veldig veldig fine! fra no av skal du kalles Mollie, stjernenes konge!!! ( jepp jeg synes Sid i Istid er morsom!)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)