tirsdag 26. oktober 2010

En utfordring!

Jeg har jaggu vært så heldig at jeg har fått to Beautiful Blogger Awards jeg :-) Den ene fra den herlige og fargerike bloggeren MøbelPøbel (digger navnet!) og den andre fra den artsy og spennende bloggen Med et lekent sinn. Tusen takk, det er veldig koselig å få en sånn oppmerksomhet syns jeg. Inne på den ene bloggen lå det en litt annerledes spørsmålsrekke man skulle svare på, så nå tester jeg den (siden jeg tidligere har svart på denne). Jeg har valgt å kopiere rått fra oversettelsen til Med et lekent sinn, håper det er greit ;-) Ok, here it goes da:

1. Favorittord: Arakataka, Filifjonka, Amarone og hålligång (prøv å si de høyt ;-)

2. Ordet du liker minst av alle: Galleblære og syltelabb

3.  Hva gjør deg kreativ? Overskudd, tid, kjedsomhet....blir også inspirert av kunst, alt fra streetart og grafisk design til gode gammeldagse malerier. Og så syns jeg det er fint å lese interiørblader (BoligLiv, BOLIG, Rom123 og ELLE Interiør er blant favorittene) og sist men ikke minst - andre blogger!

4. Hva gjør deg antikreativ? Søvnmangel, rot og sure miner. Sånt har vi aldri hjemme hos oss da, heldigvis.....;-)

5.  Favorittbanneord: Her kommer nok nordlendingen i meg fram. Jeg må innrømme at det fort kommer en lengre remse sånn helt automatisk hvis det ryker en kule varmt, det er jo ikke spesielt ladylike men sånn er det. Prøver å la være. Har blitt bedre. Remsene egner seg ikke på trykk for å si det sånn ;-)

6.  Lyder som gir deg hjertebank: Latteren til barna mine. Det er den mest fantastiske lyden i hele vide verden og gir meg faktisk, bokstavelig talt hjertebank, omtrent som den jeg hadde da jeg var fjorten og forelska.

7.  Lyd jeg hater: Er vel ikke så fan av voldsomme spise, smatte og svelgelyder. Negler på tavle er vel også en klassiker men siden jeg slutta på skolen er det heldigvis ikke så ofte jeg utsettes for det ;-)

8. Yrker du kunne tenke deg: Jeg kunne egentlig veldig gjerne tenkt meg å være arkitekt. Vurderte det faktisk ganske seriøst en periode, og kom så langt at jeg søkte og fikk tilsendt opptaksprøvene, men der svikta motet gitt. Noen ganger når det er litt stress på jobb (jeg har en litt stressende jobb) så drømmer jeg om å ha en veldig rolig, enkel og litt ensidig jobb. Som f.eks å bare stå helt rolig og brette håndkler. Det hadde vært fint det.

9. Yrker du absolutt ikke kunne tenke deg: Klageinstansen til NAV. Jeg bøyer meg i støvet for dem som greier det.

10. Hvis himmelen fantes, hva ville du likt at Gud sa da du kom:  Velkommen til oss, du drøyde så lenge at alle du kjenner har kommet! Sushi og kake til alle! eller noe sånt.....

Puh! Det var jammen ikke de enkleste spørsmålene asså! Og så, til del to av utfordringen, nemlig å sende awarden videre til 7 bloggere. Her er de jeg velger meg, og til dem vil jeg si: 
 

Kos dere med å sjekke ut disse superfine bloggene! 

12 kommentarer:

 1. Jeg digget både spørsmålene og svare. Og ikke minst digget jeg bloggen din. Et særdeles hyggelig bekjentskap på tirsdfagskvelden.

  SvarSlett
 2. Hei! Så fint at du fant den, tenkte jeg skulle inn å siifra til deg nå :D Kjempe fint at du tok den, så gøy å komme deg litt nærmere. Å bare brette håndklær en dag el 2 inneimellom tror jeg og jeg ville ha syntes vært deilig. Tankeløst arbeid. ( Men hadde nok sneket med kamera og tatt noen bilder og lagt ut på bloggen og fått masse fin ros fr PENT BRETTENDE håndklær ) sånn at det ble litt givende.. tihi.. Elsker BLOGG ros jeg.
  God kveld til deg og dine

  mvh Med et lekent sinn

  SvarSlett
 3. Så koselig, Mollie :) Tusen takk!!!
  Skal blogge den, men får ikke gjort det riktig ennå.

  Morsomt å lese om deg og dine tanker :)

  SvarSlett
 4. Grattis! Da fikk jeg endelig lagt meg til hos deg : )

  SvarSlett
 5. Grattis du! Og for noen fantastiske svar! Kjenner meg så igjen i svarene dine! Kunne vært mine bortsett fra at jeg ikke vurderte å bli arkitekt! Men det tror jeg hadde passet deg men det gjør virkelig den jobben du har også!:)
  Gleder oss til å storby-dag sammen med dere på søndag!!
  Klem

  SvarSlett
 6. Gratulerer - det fortjener du! Koser meg masse med bloggen din - herlige innlegg. Hadde tenkt til å gi deg award jeg også, men da jeg så at du allerede hadde fått to, så tenkte jeg at det får bli ved en senere anledning ;) Klemmer

  SvarSlett
 7. Ååå, så herlige svar, og tusen takk for at du sender awarden videre til meg! <3 Blir jo helt rørt av sånt, jeg! Har en award fra mamma i flyt liggende, så får slenge meg rundt og sende dem videre jeg også! :D Ha en superfin uke!

  SvarSlett
 8. Herlige svar på utfordringen:)
  Jeg ble sittende og si alle de favorittordene mange ganger, det høres nesten ut som en regle.Admiralen mener at jeg nå har tatt skrittet ut og blitt god gammaldags spik spenna gærn.Jeg er spesielt fan av ordet Hålligång.Det sier alt.
  Og så galleblære da, det er jo ikke mange fine assosiasjoner med det ordet nei.Jeg er glad jeg aldri skal se en galleblære, eller ta på en.Det MÅ jo bare være nasty.
  Ha en strålende onsdag!!

  SvarSlett
 9. Å, så hyggelig at du vil sende awarden videre til meg! Tusen takk!!
  Jeg synes bloggen din er så herlig og inspirerende!
  Artig å lese de fine svarene sine på awarden!
  Skal "ta den inn" hos meg snart.
  ha en fin kveld :-)

  SvarSlett
 10. Hei og hopp :)
  Er ikke de putene lekre?? LOVE***
  Ja, er lin på baksiden..Kjempe fine er de, er såå fornøyd.
  Blir nok ikke de eneste Plonka putene som finner veien inn til Prinsessegata:)
  Ha en kjempe fin helg :)

  Klem Ida Susanne

  SvarSlett
 11. Hei Mollie :))Titter innom som snarest for å fortelle at jeg laster bildene mine ned på et bilderedigeringsprogram som heter Photofiltre. Det er gratis. Fant det på nettet. Tror de fleste bruker Picasa, men jeg har ikke funnet ut av det enda..Begge deler er gratisprogrammer og er sikkert like bra. Men mannen min fant ut av finessene i photofiltre, så da ble det til at jeg begynte å bruke nettopp det. Må løpe nå, men jeg titter innom og ser på innleggene dine litt senere. Ha en fortsatt fin søndag! Hilsener fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 12. Tusen takk for award!!:)
  Er kjempeglad for at jeg har oppdaget bloggen din, og synes den er knallfin! Favorittordene dine er nye for meg, men skjønner absolutt hvorfor de er favoritter:)
  Ønsker deg en super ny uke! Klem B:)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)