søndag 21. november 2010

Barneseng og fargekode

.....og WHOPS der hadde det gått en hel uke siden siste blogginnlegg gett! Makan som dagene flyr avgårde. Etter at jeg begynte å jobbe kan jeg banne på at noen har skrudd opp tempoet på tida et par hakk. Dagene forsvinner på et blunk og før jeg vet ordet av det er det helg igjen. Og KNIPS så er den deilige, fine helga over. Puh! Andre som har det sånn? Er det dette som er tidsklemma?

Her er senga til Minstemollien i ny farge
Den var opprinnelig blå, en litt fin og litt rar blåfarge, så jeg valgte å male den grønn. Skikkelig 70-tallsgrønn. Sånn var senga da jeg kjøpte den:(Blåfargen blir litt "off" på dette bildet, fordi det var så mørkt at jeg måtte fikse litt på det) Men blått passer uansett ikke så godt inn på Minstemollien sitt rom syns jeg, hvor fargene er litt mer sånn:
 Senga kostet 50 kr på loppis og er en skikkelig god gammeldags skuvseng. De er så koselige syns jeg!

Jaja, da var det snart mandag igjen. Usjameg. Men denne mandagen blir nok heldigvis ganske mye bedre enn de vanligvis er, for den søteste førstegasellen kommer og skal bo hos oss mens hun kurses i fag her i hovedstaden. Og Molliemannen har lovt å lage sushi til oss, så det så!! Mmmm....

Håper alle som er innom får en fin uke!

Klem fra Mollie

PS: til fine deg som spurte om fargekoden til skapet i forrige innlegg, her er den: S3010-G30Y

17 kommentarer:

 1. Likte grønnfargen. Den var beroligende på et vis :) Også matchet den jo ugle sengetøyet.Har den samme tidsklemma som deg. Ikke bare går dagene fort, men hvis man blunker har man jo nesten gått glipp av dagslyset og de beste fotomulighetene. Ha en finfin uke.

  SvarSlett
 2. Nydelig seng. Fargen er akkurat lik den jeg hadde på sprinkelsenga mi som liten jente. Er enig i at grønt passet flott inn på Minstemolliens rom. Fin ny uke til deg!

  SvarSlett
 3. Du har vært så FLINK med fargene her! Det var en utrolig kul grønnfarge! Helt etter min smak. Sikker på at minstemannen koser seg oppi der.

  Og mandag ja. Ha en god mandag og en god uke, venn!

  Klem!

  SvarSlett
 4. Jepsipepsi! Tidsklemma er en trofast følgesvenn her i huset. Og har jeg en dag med litt god tid, kan du være helt sikker på at jeg skaper meg en tidsklemme bare på gammal vane. "ingenting å gjøre i dag, sier du? Så flott! Da kan vi gå på kaffebesøk, male siste strøk på veggen, vaske huset og sette på en bolledeig siden vi har så god tid i dag!" Fort gjort...:)

  SvarSlett
 5. Likte den kjempegodt! De har nesten helt lik seng de, småknøttene våre:) Og så fint BLAFRE sengetøy..
  Er veeeldig bekjent med det vi kaller tidsklemma ja..fra i morgen av blir det heldigvis litt roligere siden jeg er tilbake på skolen etter praksis:) Håper du får en LITT roligere uke du også..God søndagskveld

  SvarSlett
 6. Nyydelig ble den, selv om jeg er veldig svak for blå :) Skjønner at den grønnfargen passet bedre inn med resten! Og resten var bare nyyydelig!! Elsker Dotty tapeten fra Ferm, den er bare heeelt heeerlig!

  Tusen takk for koselig kommentar om Aftenposten-reportasjen :)

  SvarSlett
 7. Flott seng og fint barnerom!
  Hilsen fra PiPa

  SvarSlett
 8. Senga ble veldig kul i grønt :) Tøft med Blafre sengetøy oppi da :)
  Ha en fin mandag!
  -Amalie

  SvarSlett
 9. herlig! veldig fin farge! hvilken kode er det? er på jakt etter en slik grønnfarge. Kjempefin. og hele barnerommet er jo nydelig!

  SvarSlett
 10. Så utrolig kul seng!! FINfin grønnfarge. Og så fint sengesett. Har akkurat kjøpt papiret med samme motiv, og det skal bli til blant annet vimpler på lillebror sitt rom...

  Marit

  SvarSlett
 11. Nyydelig grønnfarge!! Men så er jo Frøken Grønn spesielt svak for alt som er grønt, da...

  Tidsklemma er ikke til å unngå, men meget mulig å leve med om man lar være å tenke på den som en klemme og heller tenker at man liker å få mye ut av livet sitt ; D

  SvarSlett
 12. Heisann!
  Senga ble råfin!Jeg liker den grønnfargen, den minner meg veldig om barndommen.Tror jeg hadde en skrivepult i den fargen:)
  Herlige detaljer på barnerommet altså...Mer storblogging takk!
  Jasså, er det du som huser Førstisen denne uka?Tenker dere sitter og skravler høl i huet på hverandre akkurat nå jeg!Hils så mye fra meg da:)
  Ha en finfin kveld!

  SvarSlett
 13. Hei !!
  Den grønnfargen ble kjempefin på skuvsenga.
  Ha en fin kveld !!
  Cecilie

  SvarSlett
 14. Elsker alle dine fantastiske billeder:-)Wow!!
  Kig endelig forbi min blog eller hjemmeside, www.kindbynature.dk

  Kh Lone

  SvarSlett
 15. Så fint barnerom! Artig å se et rom med litt farger!

  SvarSlett
 16. Ahh nyydelig. KUPP med STOR skrift. Ja NÅ har du stått på. Nydelig!

  SvarSlett
 17. Jepp, tidsklemma ja!
  Føler det sånn altfor ofte, blir ofte mer enn en uke mellom innleggene her i gården;)
  Nydelig seng da! Fargen passet jo kjempegodt til sengetøyet:) Jeg har gått og siklet litt på det brune/hvite sengetøyet med stjerner på fra Smallstuff, men så har jo storebror i huset et rom som går i blått, rødt og hvitt. Passer ikke helt da! Minstemor har fått i lilla/hvitt, og det passet helt fint;)
  Fin mandagskveld til deg! Klem B:)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)