tirsdag 23. november 2010

Slagbenk

Endelig har jeg fått meg slagbenk! Har lett etter det lenge, ikke så enkelt å finne på loppis (ser at noen er så innmari heldige at vi gjør det, men så flaks har jeg aldri hatt). Ofte er de innmari dyre i bruktbutikker også. Så jeg har ventet og ventet og til slutt fant jeg en på Finn.no som jeg likte. Det skal helst ikke være for mye krimskrams på slagbenker syns jeg, de er finest når de er ganske rette og stramme. Og ikke kunne den være for stor heller, mange av de skikkelig gamle benkene er jo 2 meter lange. Benken kostet omtrent halvparten av det mange andre koster og ble levert på døra mot en billig penge av en hyggelig mann fra Østfold, som driver denne bruktbutikken.
Det fulgte med en tilpasset madrass som jeg sydde trekk til


 Koselig sitteplass for små gutter, benken ble veldig populær hos våre viltre småHer i Molliehuset er vi angrepet av den slemme omgangssyken. Den har foreløpig gått hardt løs på de minste medlemmene, og de største går nå med en følelse av impending doom for snart er det jo vår tur. Yikes. Slemme omgangssyken.


Håper dere alle er friske og raske!

Klem fra Mollie

10 kommentarer:

 1. Sikke hyggeligt det ser ud med slagbænken :-)

  SvarSlett
 2. Kjempefint! Og så nydelige puter du hadde oppi:) Lurt med madrass da, så blir det ikke så hardt for stompen;)
  God bedring i heimen! Vi har vært rammet over to perioder, og det er pyton!

  SvarSlett
 3. For en utrolig flott slagbenk. Deilog med puter og saueskinn.
  Ha en fin kveld! Hilsen, PiPa

  SvarSlett
 4. Grattis med et vellykket slagbenkkjøp. Det ordner seg for snille jenter vet du ;).

  Jeg har en litt mindre slagbenk som jeg har flyttet litt rundt på. Tror den var det første møblet jeg kjøpte inn til dette huset. En Nordal eller Lisbeth Dah. Altså ny. Det at den var så liten var utslagsgivende for kjøpet. Men så bor man jo sammen med en mann - som skulle ha større tv. Og da måtte det som var tv-skap og blitt for lite som tv-skap ta over plass som gangskap for slagbenken. Så flyttet slagbenken ut - i inngangspartiet over en sommer. Men til det bruk er den nok ikke lagd. Da vinteren kom måtte husfrua klø seg i hodet - helt til BADET slo ned i hodet som neste base. Og der bor den. Slagbenk på badet. Med myke puter og plass til masse dilldall i setet. Ganske enkelt genialt ;).

  Omgangssyke er aldri allright å ha i hus. Fysj. God bedring!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med slagbenk - den var fin :)) Jeg elsker også slagbenker, og jeg fant også min på Finn i fjor (min er nok av den gamle lange typen). God bedring til dere alle! Klemmer

  SvarSlett
 6. Heisan Mollie
  Slagbenker er med på å skape miljø og god stemning! Det er deilig å kroe seg på lammeskinnet oppe i en slik. Så heldige dere var som fant denne! Fiiin!
  Ha en god natt!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 7. Det var en fin slagbenk! Har også ønsket meg en slagbenk, men har som deg ikke vært heldig på loppis enda. God bedring til familien, håper dere voksne slipper. Omgangssyke er ikke gøy.

  SvarSlett
 8. Så fin slagbenk. er på jakt etter en selv, men er enig med deg de er dyre og vansklige å finne.
  Ha en fin dag og god bedring:)

  SvarSlett
 9. Kjempefin var den!! Hurra for slagbenker ;)

  Og god bedring til familien!!!

  Klem fra Stine

  SvarSlett
 10. Så flott slagbenk! Mindre hyggelig med omgangssyken:-((( Håper på snarlig bedring for alle mann!

  Gøy at du vil bli med på gi-bort-lotteriet mitt;-))

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)