lørdag 1. mai 2010

Puteproduksjon

Her syes det puter om dagen. De to siste har bakside av et petroleumsfarget fløyelsstoff, fargen ble litt feil på bildene ser jeg. Den andre puta er sydd av et skikkelig 70-tallsinspirert stoff fra IKEA, syns de hadde fått mange fine stoff nå. Litt psykedeliske nesten....Moro å sy puter! Liker å bruke glidelås i kontrastfarge (f.eks knall turkis til et lyst stoff). Stolen skal males og stå i gangen ved siden av det hvitmalte skapet, men jeg klarer ikke bestemme meg for farge.....turkis eller kanskje gul? Eller kanskje jeg skulle være skikkelig kreisi og male den lilla, vi får sjå :-)

2 kommentarer:

  1. Hei! Og takk for koselig kommentar! Det lille rommet har skikkelig morgenkaffestemning nå på våren:)Vi starter bloggbutikk ja, dvs andregasellen først og fremst så er det mulig jeg henger meg på etterhvert...For real ja! Hun sitter med et solid lager både stoff og tapet, og er i Edinburgh nå for å hamstre mer:) Vi har snakket om at vi bør treffes alle tre snart! Hadde vært veldig koselig og kanskje kan vi utveksle litt stoff og tapetbiter? Putene dine er knallfine! Grepa kjerringemne er du!!:)Vær litt gal og mal stolen i en knall farge synes jeg! Er så deilig å anbefale det når jeg ikke våger helt selv:) Her er det meste hvitt og lyst blått enda...

    SvarSlett
  2. Hot damn, du syr så det spruter jo!Fine stoffer det der, kan nesten ikke tro at det grønne og svarte er fra IKEA?De slår til innimellom, det skal være sikkert.
    God helg!

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)