tirsdag 22. juni 2010

Lesekrok
Jeg har alltid ønsket meg et hus med plass til en egen lesekrok, og nå har jeg jaggu fått det. Her er det hyller med plass til masse bøker, permer, album og annet krimskrams. Det er nesten så jeg gleder meg til høsten, så jeg kan sette meg ned her med en bok eller noe strikking. Fortrinnsvis mens Molliemannen ser fotball nede i stua så jeg kan kjenne meg litt ekstra kultivert, knis!
Turkis har visst også sneket seg inn som en favorittfarge merker jeg. Er ekstra fan av denne duse turkise som er på vasen.Lyslenker er og blir en stayer for meg asså. Jeg liker det koselige myke lyset de gir, og stemningen som blir litt sånn utekafe en sommernatt....disse har jeg med strøm og så har vi fått tak i sånne fine med et bittelite solcellepanel til terrassen.


Speilet hang igjen fra de gamle eierne av huset og skulle egentlig kastes. Men så tenkte jeg at jeg har jo litt turkis maling igjen etter alle barneromsmalingen, så jeg slang på et strøk og ga det en sjans hihi.....de oransje små blomstene var en passelig kræsj syns jeg.

2 kommentarer:

  1. Kjempeflott! For en kjekk du hadde. Her blir vi sporenstreks følgere :)

    SvarSlett
  2. Det ble så fint!Jeg digger den turkisfargen altså, definitivt en av mine favorittfarger.Så herlig at Molliemannen også syntes det var koselig med vimplene fra bursdagsfeiringen, hver dag er en fest sier nå jeg!Men mannfolka er jo litt redd for dette tivolipreget altså, det er de.Nå skal jammen Admiralen få prøvd seg fremover, for her kommer det farger inn i heimen!Ha en fin kveld:)

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)