mandag 17. februar 2014

Stue for kidsa

Skaff deg en egen stue for kidsa, om du har noen som helst mulighet til det. Take it from a trebarnsmamma. Et eget sted hvor de kan se på TV, spille Wii, bruke sofaputene som bro ned til lavasjøen, ha leker og puslespill lett tilgjengelig og bare herje rundt som barn kan. Og ikke minst, et sted hvor de kan smyge seg ut på de litt for tidlige morgenstundene i helgene og sitte rolig og våkne i pysjen før dagen starter. Gull verdt for oss, hvertfall.









Her vil den erfarne guttemamma kanskje legge merke til den fine utstillingen med Skylandersfigurer oppå hylla. De står tett i tett, Tree-rex og Dagger og Swagger og Swap Force og hele gjengen. Like greit å få dem inn i innredninga. Embrace your guttemamma-ness.








Her er det bare å rote i vei! Like før besøket kommer soper vi sammen alle små legobrikker og hiver de oppi den hvite runde kassa, som også har lokk og dermed fungerer som bord. Tre fluer i en smekk, blir vel det!


Ha en fin kveld, om du har barnerotelekerom eller ikke!



2 kommentarer:

  1. Så fin stue barna har å leke på!
    Enig med deg, veldig greit å ha områder som er barna sine. Hos oss har vi TVen i kjellerstua, mens oppe i stua har barna en del med sine ting i.

    SvarSlett
  2. For en luksus med TO stuer for kidsa du har da!

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på at du legger igjen noen ord til meg. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan :-)